Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Grensmaasvallei

Een unieke regio met bijzondere pareltjes!

In het zacht glooiende en bijna vlakke noordelijke deel van Zuid-Limburg tref je, op het smalste stuk van Nederland in het weidse uiterwaardenlandschap van de Maas, een unieke regio aan. In de Grensmaasvallei worden de moderne vooruitgang en industrie gecombineerd met het échte Limburgse ‘savoir vivre’.

Ontdek de Grensmaasvallei

Sittard: Genieten voorop!

Ontdek de historische en lieve stad Sittard! Bewonder prachtige oude kerken en kloosters, de middeleeuwse stadswallen en de geheime tuinen. Historie en het moderne stadsleven komen samen op de levendige en historische markt, waar je een ruime keuze hebt aan restaurantjes en terrasjes.

Hart van de Maasvallei

De Maas: we raken er nooit over uitgepraat. En langs de grens tussen België en Nederland vormt de Maas van Maastricht tot Kessenich, goed voor maar liefst 40 km, het RivierPark Maasvallei. In het hart daarvan ligt de gemeente Stein: een waar wandel- en fietsparadijs en een ideale plek om even alle drukte achter je te laten. Stein is authentiek, veelzijdig én verrassend en onderscheidt zich door zijn eigen unieke, stille belevingswereld.

 

Binnenkort te doen!

Ontdek ook andere regio's

#visitzuidlimburg