Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Born

Born

In het midden van de twaalfde eeuw duikt voor het eerst de naam Born op. In Born tref je naast een gevarieerd winkelaanbod, de overblijfselen van het kasteel in Born aan. Deze vormen een mooie entourage voor het fascinerende dierenpark. In Kasteelpark Born begroeten de trompetzwanen de bezoekers enthousiast met hun trompetgeschal en ook de nandoes en alpaca’s komen nieuwsgierig een kijkje nemen. In de grachten zwemmen vele soorten zwanen, ganzen en eenden en in de grote doorloopvolière vliegen vele papegaaiachtigen. In het park zijn onder meer herten, roofdieren, stekelvarkens en apen te zien. Verder is er een Kriebelhuis dat een bezoek waard is.

Overnachten in Born

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website