Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

In Zuid-Limburg is
elk seizoen even prachtig!

Geniet het hele jaar door

In Zuid-Limburg kun je het hele jaar door genieten van het prachtige landschap. Elk seizoen geeft een andere kleur aan de regio.

Ga mee op reis door de vier seizoenen

In de herfst kraken de bladeren onder je wandelschoenen en krijgen de bossen prachtige warme herfstkleuren. ’s Winters breekt het seizoen aan van lichtjes, gezelligheid, warmte, en kun je genieten van het winterparadijs in Zuid-Limburg. In de lente staan de bomen in bloei en vind je een lichtroze zee van bloesem zo ver als je kunt kijken. In de zomer is het heerlijk om lekker te picknicken tussen de heuvels, met een prachtig panorama op de achtergrond, of je te amuseren met spetterende activiteiten. 

Deel jouw favoriete seizoen met ons!

Deel jouw Zuid-Limburg moment met #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg. Wij delen graag jouw leukste plekjes en belevenissen! 

Man Leest Blog In Hangmat

De mooiste verhalen over Zuid-Limburg

In Zuid-Limburg valt zoveel te beleven, dat ontdek je nooit helemaal in je eentje. Daarom neemt ons team van lokale bloggers & vloggers je mee op reis naar topattracties, de mooiste wandelingen en de gezelligste plekken waar je het bourgondische leven van Zuid-Limburg écht kunt proeven.