In Zuid-Limburg is elk seizoen even prachtig

Geniet het hele jaar door

In Zuid-Limburg kun je het hele jaar door genieten van het prachtige landschap. Elk seizoen geeft een andere kleur aan de regio.

Ga mee op reis door de vier seizoenen

In de herfst kraken de bladeren onder je wandelschoenen en krijgen de bossen prachtige warme herfstkleuren. ’s Winters breekt het seizoen aan van lichtjes, gezelligheid, warmte, en kun je genieten van het winterparadijs in Zuid-Limburg. In de lente staan de bomen in bloei en vind je een lichtroze zee van bloesem zo ver als je kunt kijken. In de zomer is het heerlijk om lekker te picknicken tussen de heuvels, met een prachtig panorama op de achtergrond, of je te amuseren met spetterende activiteiten. 

Bloesembomen tijdens zonsopkomst met mistige achtergrond

Levendige lente

Met de bomen in bloei is de lente begonnen! Dat voel je aan alles, je lijf warmt op door de eerst zonnestralen en je hoofd heeft weer ruimte voor die roze bril. Je weet wel, die lichtroze zee van bloesem zo ver als je kunt kijken over onze heuvels. Heb je dat nog niet ervaren zeg je?

Kanoën In Meers

Spetterende zomer

De vogels fluiten en het zonnetje schijnt! Zulk lekker weer vraagt om een frisse duik! Voor de echte waterratten onder ons is Zuid-Limburg een feest. Op de Maas vind je zowel avontuur als ontspanning. Sluit de dag af met een heerlijk ijsje bij een van de ambachtelijke ijsboerderijen. Zuid-Limburg, buitenland in eigen land! 

Detailopname van vallende bladeren met op de achtergrond een wandelaar omringt door gele bladeren

Kleurrijke herfst

In de herfst is ons heuvellandschap net een tikkeltje magischer! De bladeren kraken onder je wandelschoenen, kastanjes vallen uit de bomen en het landschap veranderd in een prachtig schilderij met een bijzonder kleurenpalet.

Jongetje met slee in winterkleding loopt de besneeuwde berg op

Hart­verwarmende winter

Het seizoen van lichtjes, warme chocolademelk, gezellige avonden en feestdagen is aangebroken. Vier de winter samen in Zuid-Limburg: wandel over de heuvels, maak foto’s van het geweldige uitzicht, rijdt langs vakwerkhuisjes en geniet van een kopje koffie to-go. Hier ervaar je de warmte van winterparadijs Zuid-Limburg.  

Deel jouw favoriete seizoen met ons!

Deel jouw Zuid-Limburg moment met #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg. Wij delen graag jouw leukste plekjes en belevenissen! 

Man ligt in een hangmat en leest

De mooiste verhalen over Zuid-Limburg

In Zuid-Limburg valt zoveel te beleven, dat ontdek je nooit helemaal in je eentje. Daarom neemt ons team van lokale bloggers & vloggers je mee op reis naar topattracties, de mooiste wandelingen en de gezelligste plekken waar je het bourgondische leven van Zuid-Limburg écht kunt proeven.

#visitzuidlimburg

Wat is jouw favoriete seizoen in Zuid-Limburg? Leg jouw bezoek aan de regio vast en deel je foto's met #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg. Wij laten jouw lievelingsseizoen in Zuid-Limburg graag zien aan de rest van de wereld.