Alle attracties & bezienswaardigheden in Zuid-Limburg

Internationale topattracties en bijzondere bezienswaardigheden

Zuid-Limburg staat niet alleen bekend vanwege het prachtige landschap en de Bourgondische gastvrijheid, maar ook vanwege al zijn internationale topattracties. Er valt heel veel te beleven… Ontdek zowel de historische als ook hedendaagse bezienswaardigheden die Zuid-Limburg rijk is. Alles is mogelijk!

Tip: een dagje uit bij Fortuna

Beleef een onvergetelijke dag bij Fortuna Sittard, de enige Limburgse club in de Eredivisie! Kom naar de laatste thuiswedstrijden tegen Feyenoord, Go Ahead Eagles of PSV en beleef de ontknoping van dit prachtige Eredivisie seizoen. Geniet van spannend voetbal en een gezellige sfeer, perfect voor families en kinderen. Mis het niet!

Wat ga jij vandaag doen?

Must-have boordevol tips:

Jouw Wegwijzer

Dé inspiratiegids voor bezoekers van Zuid-Limburg. In ‘Jouw Wegwijzer’ vind je alle informatie die je nodig hebt om met volle teugen te genieten van Zuid-Limburg!

Event ticket kopen

Een ticket voor de leukste evenementen van Zuid-Limburg koop je gemakkelijk online, zónder wachtrij. Hoe fijn!

⟶ Blog van Laura

Uitjes onder de kidsproof-loep

Vlogger Laura test in 'Laura's kidspanel' samen met een groepje jonge experts hoe kidsproof de leukste toeristische attracties van Zuid-Limburg zijn. Zij kijken, beleven en ervaren erop los. Benieuwd naar hun oordeel?

Kijk mee!

Alle attracties op de kaart

Weergeven op de kaart

De leukste attracties en bezienswaardigheden