Alle attracties & bezienswaardigheden in Zuid-Limburg

Internationale topattracties en bijzondere bezienswaardigheden

Zuid-Limburg staat niet alleen bekend vanwege het prachtige landschap en de Bourgondische gastvrijheid, maar ook vanwege al zijn internationale topattracties. Er valt heel veel te beleven… Ontdek zowel de historische als ook hedendaagse bezienswaardigheden die Zuid-Limburg rijk is. Alles is mogelijk!

Tip voor het hele gezin: MergelRijk

In deze grot bewonder je miniaturen en unieke mergel- en zandsculpturen boordevol historische en educatieve verhalen. Met een speurtocht, DinoRijk en film van de zandtovenaar voor de kids. Ga zelf aan de slag: zandtekenen, fossielen zoeken en mergelblokje bewerken. Nieuw is de spannende Thomas Didden Groeve. Schrijf je naam met houtskool op de wand in deze donkere mergelgang!

Wat ga jij vandaag doen?

Must-have boordevol tips:

Jouw Wegwijzer

Dé inspiratiegids voor bezoekers van Zuid-Limburg. In ‘Jouw Wegwijzer’ vind je alle informatie die je nodig hebt om met volle teugen te genieten van Zuid-Limburg!
Sint Rosafestival Met Michaelskerk

Event ticket kopen

Een ticket voor de leukste evenementen van Zuid-Limburg koop je gemakkelijk online, zónder wachtrij. Hoe fijn!

⟶ Blog van Laura
Haversack 3

Uitjes onder de kidsproof-loep

Vlogger Laura test in 'Laura's kidspanel' samen met een groepje jonge experts hoe kidsproof de leukste toeristische attracties van Zuid-Limburg zijn. Zij kijken, beleven en ervaren erop los. Benieuwd naar hun oordeel?

Kijk mee!

Alle attracties op de kaart

Laat mij zien op de kaart