Alle attracties & bezienswaardigheden in Zuid-Limburg

Internationale topattracties en bijzondere bezienswaardigheden

Zuid-Limburg staat niet alleen bekend vanwege het prachtige landschap en de Bourgondische gastvrijheid, maar ook vanwege al zijn internationale topattracties. Er valt heel veel te beleven… Ontdek zowel de historische als ook hedendaagse bezienswaardigheden die Zuid-Limburg rijk is. Alles is mogelijk!

Tip voor het najaar! Discovery Museum

Dit najaar is er genoeg te doen in het interactieve en kidsproof Discovery Museum! Ontdek de gloednieuwe tijdelijke expositie ‘Zeker Weten?!’ voor de leergierige wereldburger van morgen. Nog niet uitgeleerd? Ga aan de slag in het Science Lab, leer over de gezondheid of ervaar hoe het is om een astronaut te zijn. Kortom een ideaal dagje uit voor iedereen die nieuwsgierig is! 

Wat ga jij vandaag doen?

Must-have boordevol tips:

Jouw Wegwijzer

Dé inspiratiegids voor bezoekers van Zuid-Limburg. In ‘Jouw Wegwijzer’ vind je alle informatie die je nodig hebt om met volle teugen te genieten van Zuid-Limburg!
Het Sint Rosafestival op een zonnige dag met op de achtergrond de Michaelskerk

Event ticket kopen

Een ticket voor de leukste evenementen van Zuid-Limburg koop je gemakkelijk online, zónder wachtrij. Hoe fijn!

⟶ Blog van Laura
Vrouw en drie kinderen wandelen met een kleine pony

Uitjes onder de kidsproof-loep

Vlogger Laura test in 'Laura's kidspanel' samen met een groepje jonge experts hoe kidsproof de leukste toeristische attracties van Zuid-Limburg zijn. Zij kijken, beleven en ervaren erop los. Benieuwd naar hun oordeel?

Kijk mee!

Alle attracties op de kaart

Weergeven op de kaart

De leukste attracties en bezienswaardigheden