Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Susteren

Susteren

Midden in het smalste stukje Nederland vindt je de kern Susteren. Dit oude stadje grenst in het oosten aan Duitsland en in het westen aan België. De historie is in het centrum van Susteren nog goed te zien aan de prachtige markt en de statige panden. Ook de oudste basiliek van het land met haar kunstschatten is een bezoek meer dan waard. Hier ervaar je de verstilling van eeuwenoude traditie.

Vanuit het centrum van Susteren fiets je zo de natuur in. Op een dag passeer je wel zes verschillende landschappen, drink je een biertje in België en stop je voor het diner in Duitsland: een ideale plek voor variatie kort bij huis.

Overnachten in Susteren

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website