Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Ontdek Cultureel Zuid-Limburg

Ontdek de bijzondere tentoonstellingen, musea en culturele evenementen

Cultureel Zuid-Limburg bruist van de grootse evenementen, bijzondere tentoonstellingen en boeiende musea. Laat je inspireren in de galerieën en ateliers die verscholen liggen door heel het Heuvelland en daarbuiten. Ga op zoek naar een mooi kunststuk voor boven je bank of word zelf creatief tijdens een van vele kunstzinnige workshops. Het hele jaar door kun je cultuur snuiven in de diverse musea of geniet je van een avondje op de rode pluche in een van onze theaters. Ook tijdens jouw bezoek is er van alles te ontdekken.

Wat kies jij?

Kom jij ook cultuursnuiven?

Het rijke verleden van Zuid-Limburg blijft springlevernd door het koesteren van de bijzondere cultuur en tradities. Kijk je mee? 

Sfeerfoto Galerie Kunstproeven6

Kunstwandeling Gulpen

In het hart van het Zuid-Limburgse heuvelland ligt het bruisende plaatsje Gulpen, waar altijd wel leuke activiteiten te doen zijn. Waaronder de Kunstwandeling. Onderweg kom je door een inspirerend gebied waar kunstenaars met veel klasse hun werken tentoonstellen. Deze artistieke wandeling begint bij de Visit Zuid-Limburg Shop aan de Dorpsstraat.

Nog meer kunst!