Zuid-Limburg biedt één-en-al kids vertier

Je dagje uit vier je hier

Zoek je een dagje uit met kinderen barstensvol plezier? Strijk dan in Zuid-Limburg neer. Of je kinderen nu houden van pretparken, dierentuinen, kastelen of liever door een van de leukste musea of natuurgebieden struinen. Het maakt niet uit. Er valt hier zoveel te beleven. Wedden dat je nog langer wilt blijven, al is het maar voor heeeeel even!

De 6 leukste dagjes uit

Climb N Climb Parkstad Kerkrade[1]

Boek je dagje uit online

Online kaartjesservice Tickli biedt een groot aanbod van Zuid-Limburgse event-, attractie- en excursietickets. Welk kidsproof dagje uit je ook kiest, je kaartjes koop je lekker makkelijk nu alvast online.

Kindvriendelijke Hotels

Plof neer na een drukke dag!

Niet naar huis rijden na een drukke dag, maar de gezinsgezelligheid nog wat rekken met een heerlijke overnachting. Geniet van de bourgondische gastvrijheid en een lekker bed, dat hebben jullie dik verdiend.

Een meisje loopt tijdens de Open Monumentendag rond bij Kasteel Cortenbach

Op speurtocht met Ridder Kuno

Wandel over spannende paadjes en bewonder de prachtige Voerendaalse kastelen tijdens een mooie wandeltocht van 8,4 km. Onderweg duik je met een avontuurlijke audiotour dieper in het Middeleeuws verleden. Voor de jongste wandelaars is de route opgesplitst in twee spannende lussen compleet met speurtochtopdrachten en een geocache. 

⟶ Blog van Laura
Continium 6

Laura bezoekt… Continium

Laura gaat -in labjas- samen met Siem en Sam op avontuur. Van proefjes in the Science Lab, een indrukkwekkende reis door de tijd tot coole interactieve ontdekkingsspellen in de Explore zone. Als afsluiter proberen ze een moord op te lossen in CSI Continium. Spannend!

Zou het lukken? Kijk mee!

Als een kind zo blij!

De gezelligste foto’s van een dagje uit met kinderen op een rij.

+3
Zwembad Mosaqua glijbaan
Continium Discovery Center
Mergelrijk Kids Serie 12[1]
20140211Thermenmuseum Heerlen Dag 1 PBK4550

Alle kids-proof attracties op de kaart

Laat mij zien op de kaart
Kind kijkt in keuken restaurant

Om je vingers bij af te likken

Dat unieke bourgondische smakenpalet wil je proeven, maar alleen als de kinderen ook op het gemak zitten en lekker kunnen meesmullen. Goed nieuws! De kindvriendelijke restaurants in onze regio combineren vermaak en eten dat kinderen echt oppeuzelen met smaak. Bingo, dát is wat je zoekt. Wij noemen alvast 9 van die gezellige culinaire hotspots voor het hele gezin, jij hoeft nog maar te kiezen.