Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Zuid-Limburg biedt één-en-al kids vertier

Je dagje uit vier je hier

Zoek je een dagje uit met kinderen barstensvol plezier? Strijk dan in Zuid-Limburg neer. Of je kinderen nu houden van pretparken, dierentuinen, kastelen of liever door een van de leukste musea of natuurgebieden struinen. Het maakt niet uit. Er valt hier zoveel te beleven. Wedden dat je nog langer wilt blijven, al is het maar voor heeeeel even!

De 6 leukste dagjes uit

Boek je dagje uit online

Online kaartjesservice Tickli biedt een groot aanbod van Zuid-Limburgse event-, attractie- en excursietickets. Welk kidsproof dagje uit je ook kiest, je kaartjes koop je lekker makkelijk nu alvast online.

De 6 leukste dagjes uit

Plof neer na een drukke dag!

Niet naar huis rijden na een drukke dag, maar de gezinsgezelligheid nog wat rekken met een heerlijke overnachting. Geniet van de bourgondische gastvrijheid en een lekker bed, dat hebben jullie dik verdiend.

⟶ Blog van Laura

Laura bezoekt… Continium

Laura gaat -in labjas- samen met Siem en Sam op avontuur. Van proefjes in the Science Lab, een indrukkwekkende reis door de tijd tot coole interactieve ontdekkingsspellen in de Explore zone. Als afsluiter proberen ze een moord op te lossen in CSI Continium. Spannend!

Zou het lukken? Kijk mee!

Als een kind zo blij!

De gezelligste foto’s van een dagje uit met kinderen op een rij.

+3

Om je vingers bij af te likken

Dat unieke bourgondische smakenpalet wil je proeven, maar alleen als de kinderen ook op het gemak zitten en lekker kunnen meesmullen. Goed nieuws! De kindvriendelijke restaurants in onze regio combineren vermaak en eten dat kinderen echt oppeuzelen met smaak. Bingo, dát is wat je zoekt. Wij noemen alvast 9 van die gezellige culinaire hotspots voor het hele gezin, jij hoeft nog maar te kiezen.

#limburgselol

Gaan jullie op het Zuid-Limburgse dagje weg ook zo uit de bol? Dan deel die lol via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.