Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Welterusten

Uitgerust wakker worden in de Grensmaasvallei

Lekker slapen op de leukste adresjes. Wakker worden van het fluiten van de vogels, de gordijnen open trekken en zien dat de zon langzaam het landschap verwarmt. Je ruikt de koffie en vers gebakken broodjes.
Dit is geen droom, maar overnachten in de Grensmaasvallei!

Logeren in de Grensmaasvallei

Hotels

Van centraal gelegen familiehotel tot luxe 4-sterren hotel en van klein pension tot knusse hotelkamer aan de oevers van de Maas, in de Grensmaasvallei kan het allemaal. Voldoende keuze voor iedereen!

Hotels in de Grensmaasvallei

Bed & Breakfast

Persoonlijk worden opgehaald bij het station of heerlijke Limburgse vlaai aangeboden krijgen bij aankomst. De gastvrouw of -heer weet precies waar de leukste restaurants zitten en kan honderduit vertellen over het B&B-pand. Na een heerlijk ontbijt vertrek je uitgerust. Dat zijn B&B's in de Grensmaasvallei!

B&B's in de Grensmaasvallei

Vakantiewoningen & Appartementen

Op zoek naar leuke, bijzondere, gezellige, gastvrije en vaak voordelige adressen om je vakantie door te brengen? Bekijk dan het aanbod van vakantiewoningen en appartementen in de Grensmaasvallei!

Vakantiewoningen & appartementen

Bungalowparken

Gelegen op de mooiste plekjes van Zuid-Limburg vind je sfeervolle bungalowparken, waar je welkom bent met je hele familie. De verzorgde bungalowparken vormen een perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie.

Bungalowparken in de Grensmaasvallei

Campings

Dat je met jouw gezin tijdens het kamperen in Zuid-Limburg lekker kunt genieten van de Bourgondische gastvrijheid, het mooie landschap en de internationale ligging in de Euregio, is jou uiteraard bekend. Echter kun je in de Grensmaasvallei vanuit de camping ook perfect actief en attractief erop uit.

Campings in de Grensmaasvallei

Boerderijcampings

Logeren op een boerderijcamping betekent: gemoedelijkheid, rust en ruimte. Het is een ideale plek voor verenigingen, families, schoolkampen en andere groepen. Ook in de Grensmaasvallei kun je heerlijk kamperen bij de boer!

Boerderijcampings in de Grensmaasvallei

Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties zijn de ideale locatie voor een weekje weg met collega's, een kamp georganiseerd door een vereniging of een familie-uitje!

Meer over groepsaccommodaties in de Grensmaasvallei

Meer over de Grensmaasvallei

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website