Zuid-Limburg bruist volop

Met de UITagenda blijf je bij!

Het Zuiden bruist. Zalig die energie! Onze agenda van Zuid-Limburg toont je tot in detail wat vandaag, morgen en binnenkort allemaal voor leuks te beleven valt. Vakantie al geboekt? Check dan wat er in die periode allemaal voor extra’s te doen is, naast alle vaste highlights. Nog niet geboekt? Dan maakt deze Uitagenda je keuze wat makkelijker. Go!

De leukste evenementen

Bruisende evenementen & activiteiten

Tijdens diverse wervelende evenementen wordt Zuid-Limburg omgetoverd in een wereld van muziek, theater, zang en dans. Die passie wil je toch ook vóelen? Op onze uitgebreide  evenementenkalender vind je alle aankomende events. Handig!

Indrukwekkende tentoonstellingen & exposities

Laat je inspireren door een boeiende expositie of bijzondere tentoonstelling. Uit de kunst! Je zit zo in een andere wereld, al is het maar voor even. Check de actuele kunst-agenda van Zuid-Limburg.

Origineel ontdekken

Laat je verrassen door Zuid-Limburg, een streek vol verhalen van trots, passie en plezier. Boek een origineel stadsbezoek, rondleiding of excursie. Een ervaring die je nérgens anders opdoet.

Koop je kaartjes online

Zuid-Limburg bruist! Laat je inspireren...

Jaarlijks terugkerende top events

Meld je evenement gratis aan!

Wil jij dat jouw evenement ook in de evenementenlijst wordt opgenomen van Visit Zuid-Limburg? Meld dan hier direct gratis jouw evenement aan. Op zoek naar extra promotie mogelijkheden voor jouw evenement? Bekijk dan ook de promotiepakketten van Visit Zuid-Limburg.

Ideale agenda combi’s

Op de agenda kijken wat er te doen is; check. Kaartje online kopen; check. Voorpret start in 3, 2,…Wacht even! Maak die voorpret nóg leuker en combineer je uitje met een van deze toppers.

Dagboek van een Herdershond

Dagboek van een Herdershond is weer terug! Beleef de tijd van toen met een route langs de opnamelocaties van de serie, de grootse musical van Albert Verlinden, korte video’s over de opnames en binnenkort ook met begeleide rondleidingen door Eijsden.

#bruisendezuiden

Ben jij ook in je element bij een bruisend Zuid-Limburgs event? Deel jouw te gekke foto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.