Zuid-Limburg bruist volop

Met de agenda blijf je bij!

Het Zuiden bruist. Zalig die energie! Onze agenda van Zuid-Limburg toont je tot in detail wat vandaag, morgen en binnenkort allemaal voor leuks te beleven valt. Vakantie al geboekt? Check dan wat er in die periode allemaal voor extra’s te doen is, naast alle vaste highlights. Corona-proof natuurlijk. Nog niet geboekt? Dan maakt deze agenda je keuze wat makkelijker. Go!

Bruisende evenementen & activiteiten

Tijdens diverse wervelende evenementen wordt Zuid-Limburg omgetoverd in een wereld van muziek, theater, zang en dans. Die passie wil je toch ook vóelen? Op onze uitgebreide  evenementenkalender vind je alle aankomende events. Handig!

Indrukwekkende tentoonstellingen & exposities

Laat je inspireren door een boeiende expositie of bijzondere tentoonstelling. Uit de kunst! Je zit zo in een andere wereld, al is het maar voor even. Check de actuele kunst-agenda van Zuid-Limburg.

Origineel ontdekken

Laat je verrassen door Zuid-Limburg, een streek vol verhalen van trots, passie en plezier. Boek een origineel stadsbezoek, rondleiding of excursie. Een ervaring die je nérgens anders opdoet.

Koop je kaartjes online

Zuid-Limburg bruist! Laat je inspireren...

Drielandenpunt doolhof kinderen fonteinen

100% kidsproof!

Je vakantie agenda mét kinderen ziet er vaak net een beetje anders uit. Dat snappen wij. Ook voor een dagje uit met kinderen barstensvol plezier, zit je goed hier. Pretparken, dierentuinen, kastelen, natuurgebieden of kidsproof musea. Zuid-Limburg heeft allemaal! Nu nog kiezen. Dit zijn de 6 leukste uitjes met kinderen

Jaarlijks terugkerende top events

Ideale agenda combi’s

Op de agenda kijken wat er te doen is; check. Kaartje online kopen; check. Voorpret start in 3, 2,…Wacht even! Maak die voorpret nóg leuker en combineer je uitje met een van deze toppers.

#bruisendezuiden

Ben jij ook in je element bij een bruisend Zuid-Limburgs event? Deel jouw te gekke foto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.