Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Zuid-Limburg bruist volop

Met de agenda blijf je bij!

Het Zuiden bruist. Zalig die energie! Onze agenda van Zuid-Limburg toont je tot in detail wat vandaag, morgen en binnenkort allemaal voor leuks te beleven valt. Vakantie al geboekt? Check dan wat er in die periode allemaal voor extra’s te doen is, naast alle vaste highlights. Corona-proof natuurlijk. Nog niet geboekt? Dan maakt deze agenda je keuze wat makkelijker. Go!

Bruisende evenementen & activiteiten

Tijdens diverse wervelende evenementen wordt Zuid-Limburg omgetoverd in een wereld van muziek, theater, zang en dans. Die passie wil je toch ook vóelen? Op onze uitgebreide  evenementenkalender vind je alle aankomende events. Handig!

Indrukwekkende tentoonstellingen & exposities

Laat je inspireren door een boeiende expositie of bijzondere tentoonstelling. Uit de kunst! Je zit zo in een andere wereld, al is het maar voor even. Check de actuele kunst-agenda van Zuid-Limburg.

Origineel ontdekken

Laat je verrassen door Zuid-Limburg, een streek vol verhalen van trots, passie en plezier. Boek een origineel stadsbezoek, rondleiding of excursie. Een ervaring die je nérgens anders opdoet.

Koop je kaartjes online

Zuid-Limburg bruist! Laat je inspireren...

Drielandenpunt doolhof kinderen fonteinen

100% kidsproof!

Je vakantie agenda mét kinderen ziet er vaak net een beetje anders uit. Dat snappen wij. Ook voor een dagje uit met kinderen barstensvol plezier, zit je goed hier. Pretparken, dierentuinen, kastelen, natuurgebieden of kidsproof musea. Zuid-Limburg heeft allemaal! Nu nog kiezen. Dit zijn de 6 leukste uitjes met kinderen

Jaarlijks terugkerende top events

Ideale agenda combi’s

Op de agenda kijken wat er te doen is; check. Kaartje online kopen; check. Voorpret start in 3, 2,…Wacht even! Maak die voorpret nóg leuker en combineer je uitje met een van deze toppers.