Evenementen & festivals

Zuid-Limburg bruist van de activiteiten en evenementen!

Update: Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle evenementen tot 1 juni afgelast. Daarnaast zijn ook restaurants, cafés, musea, theaters en vele attracties en hotels tot en met 28 april gesloten. Contacteer de desbetreffende (evenementen)organisaties en aanbieders voor de laatste updates. Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn tot en met 28 april gesloten. Uiteraard zijn wij online en via onze socials wel bereikbaar, zie hiervoor onderaan de webpagina.

Zuid-Limburg bruist van de activiteiten en evenementen! Tijdens wervelende jaarlijks terugkerende evenementen wordt Zuid-Limburg omgetoverd in een wereld van muziek, theater, zang en dans.

Wat wil je beleven?

  1. Evenementen

    Evenementen Bekijk hier de evenementenagenda van Zuid-Limburg

  2. Tentoonstellingen en exposities

    Tentoonstellingen en exposities Geef je bezoek aan Zuid-Limburg extra kleur door het bezoeken van een van de tijdelijke exposities en tentoonstellingen.

  3. Rondleidingen, excursies & workshops

    Rondleidingen, excursies & workshops Zuid-Limburg is de perfecte plek voor bijzondere stadsbezoeken, rondleidingen en excursies.

Tickli - Ticketshop Limburg
Tickli - Ticketshop Limburg www.tickli.nl

Tickets voor al deze evenementen bestel je heel gemakkelijk bij onze eigen Ticketshop Limburg! Ook voor tickets van attracties, excursies en arrangementen.

 

Naar de website van Tickli.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website