Kerst vieren in
een magische sfeer

In sprookjesachtig Zuid-Limburg

Gun jezelf een sprookjesachtige kerst en zeg ho-ho-hallo tegen Nederlands mooiste kerstregio: Zuid-Limburg. Nergens anders vind je zo’n uniek heuvelachtig winter wonderlandschap en is er voor ieder wat wils. Geniet van wandelingen in winterse sferen en de tijd samen. 

Kerst Bijzonder Plekje
Kerst Sittard 40+ Vriendinnen

Samen veilig kerst vieren

Maak er ondanks de coronamaatregelen alsnog een mooie kerst van. Houd deze kerst weer rekening met elkaar om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Als je de kerstgedachte in ere houdt, moet dat geen probleem zijn! Waarschijnlijk weet je het wel, maar toch: vermijd drukte, houd 1,5 meter afstand, draag een mondkapje in publieke binnenruimtes en laat je testen bij verkoudheidsklachten. Zo vieren we samen veilig kerst met aandacht voor elkaar. 

FB Foto 13 10
2017 Krismis In Vols Koetsier

Onze kersttips!

Met Kerstmis vind je in Zuid-Limburg rust en ruimte in de natuur, maar geniet je ook van de gezelligheid samen. Struin langs kerststalletjes, zoek de maretak in het bos, steek een kaarsje aan in een kapelletje of laat je betoveren door het winterse heuvellandschap. 

Kom en ervaar de magie zelf!

(deze film is opgenomen voor de Corona-pandemie)

Winterparadijs Zuid-Limburg: dé winterbestemming van het jaar

Ook voor en na Kerst is Zuid-Limburg een waar winterparadijs. Kies de perfecte winterwandeling door de heuvels, in het bos of met geweldige panorama’s (mét buitenlandgevoel!). Liever opwarmen? Stap op je mountainbike voor een wilde rit of blijf lekker warm in de auto zitten tijdens de Mergellandroute. Ontdek het allemaal in Winterparadijs Zuid-Limburg.

Twee wandelaars wandelen in een winterwonderlandschap met uitzicht over de witte heuvels
Mergellandschapen op besneeuwde weide in het heuvelland

Overnachten op droomplekjes

Wil je wat langer genieten van de kerstvreugde in kerstregio Zuid-Limburg? Hier zijn tal van knusse overnachtingsmogelijkheden en sfeervolle accommodaties, waar je helemaal in de kerstsfeer komt. Overdag is er van alles te beleven en ’s avonds kruip je lekker weg onder de warme donsdeken.

Overnachten Heerlijkheid Vijlen2
Bed Blur Breakfast Cafe 405237
VVV Visit winkel Valkenburg kerst

Visit Zuid-Limburg webshop

In de Visit Zuid-Limburg webshop vind je de leukste wandel-, fiets- en autoroutes om te genieten van het sprookjesachtige heuvellandschap. Ontdek al het moois dat winters Zuid-Limburg te bieden heeft.

Een sprookjeskerst in Zuid-Limburg

Deel jouw meest magische kerstmoment met ons via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg. We delen jouw belevenissen graag met iedereen!