Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Kerst vieren in
een magische sfeer

In sprookjesachtig Zuid-Limburg

Gun jezelf een sprookjesachtige kerst en zeg ho-ho-hallo tegen Nederlands mooiste kerstregio: Zuid-Limburg. Nergens anders vind je zo’n uniek heuvelachtig winter wonderlandschap en is er voor ieder wat wils. Van kerstmarkten en lichtparades op bijzondere locaties, wandelingen in wintersferen tot culinaire hotspots en nog veel meer.

Kom en ervaar zelf de magie

Bestel je tickets via Tickli

Goed voorbereid op pad? Bestel dan voorafgaand aan je bezoek online tickets voor de diverse kerstactiviteiten in onze ticketshop.

Kerst in Zuid-Limburg: voor ieders wens

Kerstconcerten

Rondom de feestdagen geniet je van muzikaal spektakel tijdens de vele kerstconcerten die in onze regio georganiseerd worden.

#visitzuidlimburg

Deel jouw magisch Zuid-Limburgs kerstmoment ook met ons via #visitzuidlimburg @visitzuidlimburg. We delen jouw mooiste plekjes en belevenissen graag met iedereen!

Visit Zuid-Limburg Shops

In de Visit Zuid-Limburg Shops maak je kennis met al het moois dat winters Zuid-Limburg te bieden heeft. Koop een leuk aandenken aan Kerst in Zuid-Limburg of laat je informeren over de diverse kerstevenementen in de Euregio.