Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Kerst vieren in een magische sfeer?

Strijk dan in sprookjesachtig Zuid-Limburg neer! Bekijk video

Gun jezelf een sprookjesachtige kerst en zeg ho-ho-hallo tegen Nederlands mooiste kerstregio: Zuid-Limburg. Nergens anders vind je zo’n uniek heuvelachtig winter wonderlandschap en is er voor ieder wat wils. Van kerstmarkten en lichtparades op bijzondere locaties, wandelingen in wintersferen tot culinaire hotspots en nog veel meer.

Kom en ervaar zelf de magie!

Bestel tickets via Tickli

Goed voorbereid op pad? Bestel dan voorafgaand aan je bezoek online tickets voor de diverse kerstactiviteiten in onze ticketshop.

Bestel tickets

Voor ieder wat wils

Kerstpret met vriendinnen

Gezelligheid ten top
Of jullie nu houden van kerstshoppen, hup actief de heuvels in of high tea en borrelpret, Zuid-Limburg heeft het!
Lees meer

Holy joly familiefeest

Kids blij, jij blij
Een coole kerstkinderstad, warme choco of met de kersttrein: voor een familiekerst moet je in Zuid-Limburg zijn!
Lees meer

Romantiek voor 2

Meet me under the mistletoe
Duizenden lichtjes, sprookjesachtig landschap en bourgondische toppers bij kaarslicht. Vier de liefde in Limburg!
Lees meer

Kerstconcerten

Rondom de feestdagen geniet je van muzikaal spektakel tijdens de vele kerstconcerten die in onze regio georganiseerd worden.

Bekijk ze allemaal

#visitzuidlimburg

Deel jouw magisch Zuid-Limburgs kerstmoment ook met ons via #visitzuidlimburg @visitzuidlimburg. We delen jouw mooiste plekjes en belevenissen graag met iedereen!

Visit Zuid-Limburg Shops

In de Visit Zuid-Limburg Shops maak je kennis met al het moois dat winters Zuid-Limburg te bieden heeft. Koop een leuk aandenken aan Kerst in Zuid-Limburg of laat je informeren over de diverse kerstevenementen in de Euregio.

Bekijk de locaties

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website