Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Verleden vervlochten met de Maas

Hallo, RivierPark Maasvallei

In wandelpas of fietstrap de historische steden en markante dorpen van Nederland én België ontdekken in dit nieuwe grensoverschrijdende natuurgebied. Met daarbij een mix van oude stroomgeulen, dijken, afgesneden meanders, uiterwaarden en unieke fauna en flora. Met deze 8 tips voelen jullie je echte vips!

+2

5 tips om RivierPark Maasvallei te beleven als vips

Spiek alvast mee

MaasVerkenners zijn enthousiast bezig met de natuur en delen dat enthousiasme graag met jou door je mee te nemen op ontdekkingstocht. Spiek alvast mee!  

Savoir vivre in Sittard

Must-see steden-tip! Breng eens een bezoekje historisch Sittard en vergaap je aan de middeleeuwse architectuur, bijzondere kerken en schitterende herenhuizen. En plof neer op een van de vele terrassen. Savoir vivre pur sang.

Tip: Fietsen langs de Limburgse Maasroute

Ontdek samen met deze kaart Limburg langs de Maas: van Maastricht, dwars door de nieuwe natuur van RivierPark Maasvallei, langs de verrassende Maasplassen tot aan Nationaal Park de Maasduinen. Neem onderweg een rustmoment bij de enorme kunstwerken die speciaal voor Maasfietsers langs de route zijn geplaatst! 

Ga voor uniek!

Deze 3 natuur hotspots vind je op geen enkele andere plek:

#rivierparkmaasvallei

Voel jij je een kei in RivierPark Maasvallei? Laat dat goddelijke gevoel zien op foto en deel die met ons via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.