Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Lekker erop uit in de Grensmaasvallei...

Op het gebied van attracties en bezienswaardigheden is de Grensmaasvallei nog relatief onbekend. En dat terwijl er juist ontzettend veel te doen én te zien is. Zo zijn er enkele sfeervolle familieparken, leuke attracties voor jong en oud en bijzondere musea, maar ook vele kleinschalige pareltjes zoals rondleidingen over de luchthaven of door een brouwerij.

Attracties in de Grensmaasvallei

Unieke musea in de Grensmaasvallei

Kom tot rust in de Grensmaasvallei,

bij Vitae Wellness Resort Sittard!

Een bezoek aan een museum of attractie sluit je natuurlijk het best af met een lekker etentje en/of drankje. In de Grensmaasvallei vindt u voldoende gezellige restaurantjes, eetcafés en lunchrooms waar u kunt genieten van Bourgondische lekkernijen van simpel tot chique!

Meer over de Grensmaasvallei

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website