Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Waan je in het buitenland

Ontwaak op dé droomplekjes van Zuid-Limburg

Overnachten in Zuid-Limburg is wakker worden van de fluitende vogels. Of van de watertandende geur van kakelverse broodjes en koffie. Ah! Je trekt de gordijnen open en ziet de zon het glooiende heuvellandschap verwarmen. Dit is geen droom, maar Zuid-Limburgse gastvrijheid. Boek je een weekendje hier, dan geniet je van ultiem (slaap)vertier!

Mooiste hotels: slaap als een roosje

Van luxe designhotel tot familiehotel, pal in een historisch centrum of juist midden de natuur. In welk hotel je ook slaapt, in Zuid-Limburg ben je verzekerd van een subliem vakantiegevoel.

Tip: Landal parken

Wil je overnachten tussen de Zuid-Limburgse heuvels met schitterend uitzicht op het glooiende landschap? Verblijf in de luxueuze villa's in Landal Cauberg, logeer in de gezellige bungalowparken in Landal Vaals of Landal Reevallis óf overnacht in het pittoreske Landal de Waufsberg in Noorbeek. In alle parken kun je compleet ontspannen en genieten van het bourgondische leven. Dat is pas vakantie!

Bijzondere B&B’s: helemaal thuis

In onze bijzondere B&B’s ben je even lekker weg van huis, maar ervaar je toch de warmte en het comfort van een thuis. Je begint je dag met een vers ontbijt van lokale lekkernijen. Dat próeft gewoon naar liefde.

Volmaakte vakantiehuisjes: volop pret

Eén en al vakantiegevoel in onze vele ruime vakantiehuisjes. Van buitengewoon luxe tot eersteklas kidsproof. Waar je ook voor gaat; de knusheid, gemoedelijke sfeer, rijke historie en het fenomenale landschap; dat is waar een nachtje Zuid-Limburg voor staat. 

Bemelerberg Zon

Girl’s week out!

Echt aan toe! Een heerlijk welverdiend weekend hiken, biken, kletsen, wijnen en lekkerbekken. En dan moe maar voldaan neerploffen in een knusse B&B tussen de heuvels. Ow yes. Deze 5 bijzondere B&B’s maken het een fantastische girl’s week om nooit meer te vergeten!

Bungalowparken: alles erop en eraan

Plek voor de hele familie (als je wilt) en aan alle details gedacht! Onze bungalowparken liggen op de mooiste plekjes in de natuur, zoals de Cauberg of het Drielandenpunt, met alle hotspots in de buurt.

Te gekke kampeerplekken: in wei, heuvels of op boerderij

Zuid-Limburg ontdekken op de meest gemoedelijke manier! Deze vakantie ontwaak jij in je eigen caravan of tent tussen adembenemende vergezichten over ons glooiende land. Jaaaa!

Voor groepen: gezelligheid met z’n allen!

In de vele groepsaccommodaties die Zuid-Limburg rijk is glip je er even helemaal tussenuit met z’n allen. Wacht niet langer en trommel je collega’s, familie of (sport)vrienden op voor een onvergetelijke tijd.

Zuid Limburg Holstet20

Slapen én wijnen

Wist je dat Zuid-Limburg dé wijnregio van Nederland is? Dus na een wijntje nog in de auto stappen, hoeft niet als je lekker blijft slapen in het mooie Limburgse land. Op deze bijzondere plekken proef je mooie wijnen van eigen bodem. Daarna kun je heerlijk slapen en ontwaken tussen de heuvels. Ontdek deze gezellige plekjes om te slapen en te wijnen in Zuid-Limburg!

3 overnachttips met een extra vleugje Zuid-Limburg

Koepelschildering Klooster Wittem

Slapen in religieus erfgoed

Heb je ooit al eens geslapen in een oud klooster? In Zuid-Limburg ontbreekt het niet aan bijzondere verblijven om de nacht door te brengen. Zo kun je de ogen toedoen op verschillende plekken die zijn getekend door het religieuze verleden van de regio.

3 must do’s die je overnachting bijzonder maken

Je voelt je thuis, hier in Zuid-Limburg. Waar genieten en gastvrijheid een tweede natuur zijn. Waar genoeg te doen is voor jong én oud. Ja, dit is een vakantieplek van goud.