Op pad in bourgondische sferen

Ontdek de hotspots van Zuid-Limburg

Wat is er te doen in Zuid-Limburg, vraag je? Nou, genoeg voor iedereen! En laten wij nou net expert zijn op het gebied van uitjes in Zuid-Limburg. Yes. We geven je tips, tricks en insider kijkjes. Zodat jij net wat makkelijker je to-do-lijst maakt. Want er is zoveel leuks te beleven, zou toch zonde zijn als je de hotspots mist.

12 must do’s die op elk lijstje moeten

Wandelschoenen aan en gaan!

Hup, de stevige stappers aan en op pad door het landschap. Een ideale manier om alle bijzondere plekken te ontdekken op een tempo dat je zelf bepaalt.

Trappen maar!

Wil je zoveel mogelijk zien in zo’n kort mogelijke tijd? Klim dan op de fiets! Uiteraard ook bij uitstek de regio voor wielrenners. Hallo, kuitenbijters!

Voor avonturiers: wie durft?

Wil je nóg avontuurlijker op ontdekking door het Zuid-Limburgse land? Dat kan! Van grotbiken tot Cave Challenge. Durf jij het aan?

Boek je attractiekaart online

Als je een attractie in onze regio wilt bezoeken, boek je kaartje dan direct online via Tickli. Extra fijn; je kunt op interesse filteren. Dus wie weet ontdek je nog een parel waarvan je het bestaan niet wist.

Zo bereik je het zuiden

Hoe reis jij naar Zuid-Limburg? Pak jij het OV en draag je bij aan een duurzaam milieu, terwijl je van de uitzichten geniet, of ga je toch liever met de auto? Met deze tips reis je makkelijk naar en door het zuidelijkste puntje van Nederland. 

3 must do’s waar je nog lang van kunt nagenieten

Op sleeptouw!

Laat je op sleeptouw nemen en kom achter Zuid-Limburgse weetjes die je anders nooit zou hebben ontdekt. Met Tickli koop je online alvast je kaartje voor een groot aantal exclusieve excursies of allesomvattende arrangementen.

Ga uit (je dak)

Wie heerlijk uit (z’n dak) wilt gaan, zit in Zuid-Limburg op de plek. Of je nu jouw geluk wilt beproeven in het casino, je wilt laten meeslepen door een voorstelling in de schouwburg of theater, onderuit zakken in de bios of wilt swingen op de dansvloer van een gezellige bar. Alle ingrediënten voor een gezellig avondje uit vind je hier!

3 activiteiten met gouden randje

In Zuid-Limburg is genoeg te doen voor jong én oud. Ja, dit is een vakantieplek van goud. Deze 3 bijzondere activiteiten geven je een unieke kijk op Zuid-Limburg.

Event ticket kopen

Een ticket voor de leukste evenementen van Zuid-Limburg koop je gemakkelijk online, zónder wachtrij. Hoe fijn!

Nóg veel meer te doen

Origineel ontdekken

Laat je verrassen door een streek vol verhalen van trots en passie. Boek een origineel stadsbezoek, rondleiding of excursie.

Boeken maar

Voorbereid op pad

De mooiste plekjes ontdek je met onze kaarten en brochures, die je gewoon online alvast koopt!

Naar webshop

Blijf bijzonder slapen

Ontwaken tussen de heuvels met een verse kop koffie. Net een droom! Van hotel, B&B, camping tot vakantiehuis; je bent thuis.

Check overnachtingen

The real deal

Ontdek de 7 kenmerken die Zuid-Limburg zo uniek maken en je naar een bezoekje doen lonken. Die wil je toch allemaal ervaren?

Toon typisch Limburg

#zoveeltedoen

Vind jij Zuid-Limburg ook een vakantieplek van goud waar genoeg is te doen voor jong en oud? Deel je enthousiasme via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.