Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Heerlijk Heuvelland

Bekroond tot vijfsterren landschap van Nederland Bekijk video

In dit met vijf sterren bekroonde landschap liggen nostalgische dorpjes en authentieke stadjes verscholen tussen groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. De Geul en Gulp, die eeuwen geleden het landschap vormden, kabbelen nu rustig voort. Geniet van de prachtige panorama's, zie de Geuldal lammeren grazen en rust uit op één van de vele terrasjes. Wil je liever wandelend of fietsend het gebied verkennen? Dan biedt het uitgebreide netwerk van fiets- en wandelroutes uitkomst.

Heuvelland, het leven op z'n mooist
Heuvelland, het leven op z'n mooist want hier is echt alles anders...

De mooiste regio van Nederland, het Heuvelland. Altijd anders, altijd mooi. Lees het Heuvelland Magazine en maak kennis met de regio en ontdek het landschap, de cultuur en de heerlijkheden.

Ontdek het buitenland in eigen land

 1. Natuur & Landschap

  Natuur & Landschap Met zijn steile hellingen afgewisseld met holle wegen, de groene heuvels verfraaid door hoogstamboomgaarden, de ongekende rust, de prachtige flora en fauna, de vakwerkboerderijen en kruisbeelden en de prachtige uitzichten maken dit gebied zelfs uniek voor Nederland.

 2. Wandelen & Fietsen

  Wandelen & Fietsen Een heel netwerk van fiets- en wandelroutes, is uitgezet, waardoor je zelf de eigen route én afstand bepaalt. Perfect om het Heuvelland te verkennen.

 3. Attracties in het Heuvelland

  Attracties in het Heuvelland In het Heuvelland zijn ontzettend veel attracties voor jong en oud. Van musea tot zwembaden en van rondleidingen tot boerengolf. Ontdek de mogelijkheden!

 4. Culinair genieten

  Culinair genieten Heerlijk eten en genieten staan voorop in het Heuvellandschap. Met gezellige brasseries, eetcafés en wijnproeverijen biedt het Heuvelland Bourgondisch veel mogelijkheden.

 5. Kunst & cultuur

  Kunst & cultuur Aan kunst en cultuur is in het Heuvelland geen gebrek. In deze inspirerende omgeving werken en exposeren veel kunstenaars. Er zijn altijd evenementen en manifestaties gaande, die een bezoek meer dan waard zijn.

 6. Spiritueel onthaasten & wellness

  Spiritueel onthaasten & wellness Als je ergens écht de tijd voor jezelf kunt nemen, dan is dat in het Heuvelland. Door de indrukwekkende natuur, inwoners die tijd en aandacht hebben voor anderen en de vele faciliteiten is dit de ideale plek om te onthaasten

#visitzuidlimburg

Jouw foto ook hiertussen?

Deel jouw Heuvelland moment met #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg. Wij delen graag jouw mooiste plekjes en belevenissen!

Binnenkort te doen in het Heuvelland

Overnachten in het Heuvelland

Net dat beetje extra vakantie

Ontdek de Heuvelland Hotels in het prachtige vijfsterren landschap. Deze kleinschalige familiehotels hebben elk hun eigen charme en liggen op unieke locaties. Ze worden met veel liefde en gastvrijheid gerund door hun gepassioneerde eigenaren. Je wordt hier ontvangen alsof je familie bent en je voelt je direct thuis. Schuif aan bij het ontbijt en ervaar Zuid-Limburg door de ogen van een local.

lees meer

Plaatsen in het Heuvelland

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website