Detail

Gulpen

Gulpen-Wittem
Het is een toeristische klassieker: Gulpen is een must tijdens je bezoek aan het Heuvelland. De gezellige dorpskern nodigt uit tot een uitgebreide ontdekking van de leuke winkels en de vele terrassen. Een bezoek aan de Gulpener Bierbrouwerij en het Proeflokaal hoort hier ook zeker bij. Een topattractie met de kids is subtropisch zwemparadijs Mosaqua.

Vanuit Gulpen springt de Gulpenerberg onmiddellijk in het oog. Na de beklimming, al dan niet met de wielrenfiets, word je getrakteerd een van mooiste panorama’s van Zuid-Limburg. Een enorm Mariabeeld kijkt met je mee.

Tip! Loop de gratis herdenkingswandeling Gulpen-Wittem. Deze twee lussen van 10 en 12 km voeren je langs 19 herdenkingsmonumenten uit het Zuid-Limburgs oorlogsverleden. Beluister onderweg de audiofragmenten en leer meer over de bijzondere verhalen van het monument en de Tweede Wereldoorlog in Zuid-Limburg. Bestel de wandelroute hier

5 hotspots in Gulpen

Kim van het Reiskoffertje neemt je mee naar Gulpen voor een actief en bourgondisch dagje. Ze tipt de 5 leukste hotspots voor jouw bezoek aan Gulpen!
Lees verder

Attracties in Gulpen

Overnachten in Gulpen

Eten en drinken in Gulpen

Evenementen en activiteiten in Gulpen

Routes in Gulpen