Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Valkenburg is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op weg.

Wahlwiller

Wahlwiller

Gemeente Gulpen-Wittem

Wahlwiller is een rustig kerkdorp gelegen in het Selzerbeekdal, langs de Rijksweg. Rond Wahlwiller liggen maar liefst drie wijngaarden, waaronder de oudste wijngaard van Nederland, de Wittemer Wijngaard. Liefhebbers van wijn moeten in dit wijndorp zijn! Jaarlijks vinden er allerlei festiviteiten rondom de wijnbouw plaats.

De Cunibertuskerk van Wahlwiller is een van de oudste kerkjes van ons land. Binnen bewonder je de beroemde kruiswegstatie van kunstenaar Aad de Haas. Wielrenners kennen Wahlwiller van de gevreesde Kruisberg. De heuvelachtige omgeving nodigt ook uit tot wandelen. Bij Wahlwiller ontdek je speciale wijnwandelroutes. Populair is het Wiengetske, een idyllisch steegje tussen de wijngaarden.


Wahlwiller - Foto 0
Wahlwiller - Foto 1
Wahlwiller - Foto 2
Wahlwiller - Foto 3

Attracties in Wahlwiller

Evenementen in Wahlwiller

Routes in Wahlwiller