Blogs over familiepret

De leukste toeristische attracties getest door kinderen

In Zuid-Limburg zijn vele toeristische attracties te beleven voor het hele gezin. In de blogs en vlogs over familiepret ervaar je de beleving vanuit kinderen en krijg je een goede indruk over alle kindvriendelijke attracties die Zuid-Limburg te bieden heeft. Kijk en lees je mee?

Op pad met Family Travel Blog

Ga samen met Family Travel Blog op pad en ontdek de leukste kidsproof attracties en activiteiten. 

Kerststad Valkenburg

Family Travel Blog bracht een bezoekje aan Kerststad Valkenburg. Ze kwamen helemaal in de kerstsfeer door het kerstverhaal en 3D schilderingen van Kerst in MergelRijk, de kerstmarkt in de Fluweelengrot en de indrukwekkende kerstparade! Neem ook alvast een kijkje in Kerststad Valkenburg en krijg dat echte kerstgevoel!

Discovery Museum

Family Travel Blog bracht een bezoekje aan het Discovery Museum. In dit interactieve kidsproof museum is van alles te ontdekken en leren. Van spannende proefjes, een spectaculaire reis om onze planeet, indrukwekkende exposities, quizjes en knutselen in het Science Lab. Kijk je mee?

Rondje Schinveld

Family Travel Blog gaat op pad in de Schinveldse Bossen en zij vertellen onderweg over de handige functionaliteiten van visitzuidlimburg.nl om zo heel eenvoudig je ideale (kids-proof) route te vinden. Ze gaan ook op bezoek bij Nonke Buusjke en ontdekken het karakteristieke vakwerkdorpje. Kijk je mee? 

BloteVoetenPark Brunssum

Family Travel Blog gaat op blote voeten op pad! Trek je schoenen uit en beleef bij het BloteVoetenPark Brunssum de natuur tot in je tenen. Ontdek het doolhof, modderpoelen, hindernisbanen en een speelcirkel. Bekijk de vlog! 

De sleutel van Elsloo

Family Travel Blog gaat op zoek naar de Sleutel van Elsloo. Om toegang tot de sleutel te krijgen, moeten ze eerst achter de code van de kluis komen. Deze code is te raden door het maken van vijf opdrachten. Gaat het ze lukken om de code te kraken? Ontdek het zelf en bekijk de vlog.

Attractiepark Kabelbaan Valkenburg

In deze vlog neemt Family Travel Blog je mee naar Attractiepark Kabelbaan Valkenburg. Hier ontdekken zij verschillende leuke activiteiten, zoals: tokkelen, rodelen, bouncen, tuben, een kabelbaan en mini-golf. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk voor de kleine avonturiers, maar ook voor volwassenen. Bekijk hier de vlog!

Bekijk de kampeertrip van Family Travel Blog

Laura's kidspanel bezoekt...

Laura en haar kidspanel bezocht de leukste toeristische attracties voor kinderen in Zuid-Limburg.