Laura en vier kinderen gooien hun handen in de lucht

Blogs over familiepret

De leukste toeristische attracties getest door kinderen

In Zuid-Limburg zijn vele toeristische attracties te beleven voor het hele gezin. In de blogs en vlogs over familiepret ervaar je de beleving vanuit kinderen en krijg je een goede indruk over alle kindvriendelijke attracties die Zuid-Limburg te bieden heeft. Kijk en lees je mee?

Op pad met Family Travel Blog

Ga samen met Family Travel Blog op pad en ontdek de leukste kidsproof attracties en activiteiten. 

Playbutton Vlogs

De sleutel van Elsloo

Family Travel Blog gaan op zoek naar de Sleutel van Elsloo. Om toegang tot de sleutel te krijgen, moeten ze eerst achter de code van de kluis komen. Deze code is te raden door het maken van vijf opdrachten. Gaat het ze lukken om de code te kraken? Ontdek het zelf en bekijk de vlog.

Playbutton Vlogs

Attractiepark Kabelbaan Valkenburg

In deze vlog neemt Family Travel Blog je mee naar Attractiepark Kabelbaan Valkenburg. Hier ontdekken zij verschillende leuke activiteiten, zoals: tokkelen, rodelen, bouncen, tuben, een kabelbaan en mini-golf. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk voor de kleine avonturiers, maar ook voor volwassenen. Bekijk hier de vlog!

Meisje houdt een slak vast en kijk ernaar met een vergrootglas

Kids Safari

Family Travel Blog gaat samen met Ranger Carola op Kids Safari door het Land van Kalk. Ze ontvangen bij aankomst een bingokaart waarop verschillende dingen staan die je in Het Land van Kalk tegenkomt, zoals insecten en planten. Met een vergroot-glas bekijken ze de verschillende insecten die ze vinden. Ga je mee op avontuur?

Playbutton Vlogs (2)

Kabouterwandeling

Family Travel Blog gaat op pad in het Kelmonderbos, waarbij ze op zoek gaan naar kaboutertjes. Samen struinen ze door het dorpje Beek en het gebied eromheen. Tijdens deze kabouterroute komen ze verschillende kabouterdeurtjes met kabouters tegen. Je moet goed opletten, want ze zijn maar heel klein. Na de wandeling gaan ze gezellig lunchen bij Tuinrestaurant de Oude Pastorie in Beek. Kijk je mee?

Playbutton Vlogs (3) (1)

Ridderrondje Voerendaal

Ga op Middeleeuws avontuur tijdens de wandeling 'Het Ridderrondje' in Voerendaal. Ontdek de omliggende natuur en laat je meenemen door Ridder Kuno en zijn audioverhalen. Bekijk hier de vlog!

Laura's kidspanel bezoekt...

Laura en haar kidspanel bezocht de leukste toeristische attracties voor kinderen in Zuid-Limburg.