Laura en vier kinderen gooien hun handen in de lucht

Blogs over familiepret

De leukste toeristische attracties getest door kinderen

In Zuid-Limburg zijn vele toeristische attracties te beleven voor het hele gezin. In de blogs en vlogs over familiepret ervaar je de beleving vanuit kinderen en krijg je een goede indruk over alle kindvriendelijke attracties die Zuid-Limburg te bieden heeft. Kijk en lees je mee?

Op pad met Family Travel Blog

Ga samen met Family Travel Blog op pad en ontdek de leukste kidsproof attracties en activiteiten. 

Pip en Soof poseren voor een 3D schildering van een sneeuwpop bij Kerst in MergelRijk

Kerststad Valkenburg

Family Travel Blog bracht een bezoekje aan Kerststad Valkenburg. Ze kwamen helemaal in de kerstsfeer door het kerstverhaal en 3D schilderingen van Kerst in MergelRijk, de kerstmarkt in de Fluweelengrot en de indrukwekkende kerstparade! Neem ook alvast een kijkje in Kerststad Valkenburg en krijg dat echte kerstgevoel!

Pip en Soof zijn enthousiast bij de weet je dat wel zeker show van Discovery Museum

Discovery Museum

Family Travel Blog bracht een bezoekje aan het Discovery Museum. In dit interactieve kidsproof museum is van alles te ontdekken en leren. Van spannende proefjes, een spectaculaire reis om onze planeet, indrukwekkende exposities, quizjes en knutselen in het Science Lab. Kijk je mee?

Assepoester, Pip en Soof kijken naar binnen bij het snoephuisje in het Sprookjesbos

Sprookjesbos Valkenburg

Pip, Soof, Nicole en Fijol gingen op avontuur in het Sprookjesbos en werden vergezeld door Assepoester herself! Ze stapten in de sprookjeswereld met verhalen van sneeuwwitje, roodkapje en meer!, hupten van de ene leuke attractie naar de andere en hadden een dag vol familiepret! Kijk je mee?

Playbutton over poserend gezinnetje voor de oude kasteelruïne van Slot Schaesberg

Slot Schaesberg

Family Travel Blog bracht een bezoekje aan Slot Schaesberg. De kids aaien de dieren rondom de ruïne, spelen in de toffe buitenspeeltuin en kijken hun ogen uit bij de smederij. Tijdens het bezoekje wandelt Family Travel Blog door de natuur en ontdekken ze de restanten van het vroegere kasteel en de indrukwekkende geschiedenis! Kijk je mee?

Vader en dochter wandelen door de Schinveldse bossen met hun trouwe viervoeter ernaast. Over de foto staat een play button.

Rondje Schinveld

Family Travel Blog gaat op pad in de Schinveldse Bossen en zij vertellen onderweg over de handige functionaliteiten van visitzuidlimburg.nl om zo heel eenvoudig je ideale (kids-proof) route te vinden. Ze gaan ook op bezoek bij Nonke Buusjke en ontdekken het karakteristieke vakwerkdorpje. Kijk je mee? 

Gezin met modderige voeten. Over de foto staat een play button.

BloteVoetenPark Brunssum

Family Travel Blog gaat op blote voeten op pad! Trek je schoenen uit en beleef bij het BloteVoetenPark Brunssum de natuur tot in je tenen. Ontdek het doolhof, modderpoelen, hindernisbanen en een speelcirkel. Bekijk de vlog! 

Bekijk de kampeertrip van Family Travel Blog

Laura's kidspanel bezoekt...

Laura en haar kidspanel bezocht de leukste toeristische attracties voor kinderen in Zuid-Limburg.