Laat je inspireren door onze verhalen

De mooiste verhalen over Zuid-Limburg

In Zuid-Limburg valt zoveel te beleven, dat ontdek je nooit helemaal in je eentje. Daarom neemt ons team van lokale bloggers & vloggers je mee op reis naar topattracties, de mooiste wandelingen en de gezelligste plekken waar je het bourgondische leven van Zuid-Limburg écht kunt proeven. Ga je mee op pad? 

Wat wil jij ontdekken in Zuid-Limburg?

Alvast een klein voorproefje...

Het verhaal van Zuid-Limburg

Magazine Zuid-Limburg lonkt

Het magazine 'Zuid-Limburg lonkt' leidt je middels 15 grote verhalen rond door Zuid-Limburg. Ontdek de regio door de ogen van locals als André Rieu, Twan Huys, Marcia Luyten en Jack Vinders. Daarbij staat het boordevol tips, routes, evenementen en meer...

Het buitenland is dichterbij dan je denkt

Daar waar de heuvels langs de Maas oprijzen, de kerkklokken luiden, de aardbodem haar schatten onthult en het landschap tegelijk lieflijk en wild kan zijn: dat is Zuid-Limburg.

Ontdek de leukste minitrips in Zuid-Limburg!

In Zuid-Limburg is zoveel te beleven dat een aantal Limburg-fans hun minitrip voor jou van dag tot dag hebben vastgelegd. Bekijk hun favoriete plekjes om te eten, te verblijven en avonturen te beleven. Stap in hun voetsporen, zodat je zeker weet dat je niets mist! 

#visitzuidlimburg.nl

Op avontuur door Zuid-Limburg of bourgondisch aan het genieten op het terras? Deel jouw ervaringen met #visitzuidlimburg!