Laura bezoekt... Mosaqua

Laura bezoekt… Mosaqua Gulpen

Toen ik zelf nog een kleine gup was, ging ik bijna iedere zondagochtend met mijn vader naar Mosaqua. Daar kon ik de hele week naar uitkijken! De glijbanen af, spelen dat ik een zeemeermin was in de wildwaterbaan en natuurlijk ontelbaar veel bommetjes maken vanaf de duikplank! Ik krijg nog altijd een warm en nostalgisch gevoel als ik daaraan terug denk. Ik sprong dus ook letterlijk een ‘bommetje’  in de lucht, toen ik hoorde dat ik hier mocht gaan vloggen.

Bekijk de vlog!

Voor iedereen, maar speciaal voor kids: bekijk Laura's vlog!

Inmiddels is het zwembad natuurlijk helemaal gerenoveerd en zijn er een aantal nieuwe attracties te vinden (zoals het beachvolleybalveld en het schip van Kapitein Kidd), maar die gezellige sfeer hangt er nog steeds. Door zijn vele attracties en wellness-faciliteiten is dit zwembad uitermate geschikt als familie-activiteit. De ouders kunnen zich heerlijk ontspannen in de sauna/whirlpool terwijl de kinderen eindeloos veel rondjes maken in de glij- en wildwaterbanen. Zoals jullie in de vlog kunnen zien, wilden de kinderen zoveel activiteiten gaan doen, dat er niet veel wellness voor mij inzat die dag!

In Mosaqua kun je overigens het hele jaar door terecht. Ze hebben zowel binnen- als buitenbaden, waardoor je er in alle weersomstandigheden terecht kunt. Wat me ook opviel is dat alle leeftijden zowel met goed als slecht weer daar terecht kunnen, want zowel binnen als buiten zijn er pierenbadjes, glijbanen en baden om baantjes in te trekken.

Mijn persoonlijke favoriet blijft toch de wildwaterbaan. Ik kan me nog herinneren dat ik, als kind, zeker 10x achter elkaar tegen mijn vader zei dat dit ‘echt het laatste rondje in de wildwaterbaan wordt’, omdat ik er echt niet uit wilde. En stiekem was dat bij de opnames weer zo, de cameraman heeft me met moeite in de andere waterattracties gekregen! ;)

Dus, wanneer gaan jullie zwemmen in Mosaqua? Meer informatie vind je op hun website.

Tot volgende maand! X