Laura bezoekt... Fun Valley Maastricht

Laura bezoekt… Fun Valley Maastricht

De zomer komt er weer aan! Ouders zijn weer druk bezig met het inslaan van voldoende zonnebrandcrème, ijsjes en zwemkleding. Langzaam beginnen de eerste vakantiekriebels te komen. Gelukkig kun je voor deze vakantiekriebels gewoon naar Maastricht gaan: In Fun Valley Maastricht kun je namelijk iedere dag ervaren als een vakantiedag!

Bekijk de vlog!

Voor iedereen, maar speciaal voor kids: bekijk Laura's vlog!

Het terrein van Fun Valley Maastricht is enorm. Met zo’n 230.000 m² is er voor ieder wat wils. Zo is er, onder andere, een dagstrand, Cuba Beach bar, Eijssalon en een klimpark. Voor de kids is er Kids Valley en Ballorig. Deze eerste is vooral geschikt is voor de warme en droge dagen, terwijl de tweede met alle weersomstandigheden te bezoeken.

In de Kids Valley kun je, samen met je kinderen, direct een vakantiegevoel krijgen! Een van de onderdelen van Kids Valley is een groot dagstrand, waar kinderen naar hartenlust zandkastelen kunnen bouwen en in het water verkoeling kunnen zoeken. Voor de iets oudere kinderen zijn er ook waterspeeltoestellen, zoals waterfietsen en kano’s. In deze waterfietsen kunnen maximaal 4 personen zitten: Ideaal dus om als gezinnetje in te gaan en van het water te genieten!

Behalve het dagstrand bestaat Kids Valley ook uit een grote buitenspeeltuin. Ook deze is weer voor verschillende leeftijdscategorieën. De jongere kids kunnen zich vermaken op de glijbanen en het piratenschip. De iets oudere kids kunnen stoere activiteiten ondernemen, zoals springen op de bungeetrampoline of klauteren in het klimpark. Terwijl mama en papa dus lekker op het strand in de zon kunnen liggen, houden de kids zich ongetwijfeld bezig in een van deze speeltuinen!

Wanneer het weer niet zo meezit, kun je Fun Valley Maastricht ook bezoeken. Een van de onderdelen van dit park is Ballorig. Dit is een indoorspeelparadijs, bestaande uit een groot aantal glijbanen, speeltoestellen, trampolines én een voetbalarea. Voor de peuters is er een speciale peuterhoek ingericht. Persoonlijk vond ik de speeltuin vrij overzichtelijk, je zou je kids hier prima kunnen laten spelen, terwijl je aan een tafeltje kunt genieten van een welverdiend kopje koffie.

Mocht je je minivakantie willen afsluiten kan dit met een lekker ijsje in de Eijssalon. Of op de BBQ natuurlijk! Verspreid over het hele dagstrand, zijn er verschillende BBQ’s te vinden. Extra voordelig: Het is toegestaan om je eigen vlees mee te nemen. En wat geeft nu meer een zomergevoel dan lekker BBQ’ en? Kortom: Meer dan genoeg vakantiekriebels te beleven in Fun Valley Maastricht. Bezoek ook hun website voor meer informatie!