Laura bezoekt… All In Echt

Laura bezoekt… All In Echt

Ready, set, go! Deze maand race ik met jullie naar All in Echt. In deze enorme evenementenlocatie is letterlijk van alles te doen: Van karten, tot bowlen en van paintball tot workshops salsa. En voor de kinderen is er ook veel te beleven.

Bekijk de vlog!

Voor iedereen, maar speciaal voor kids: bekijk Laura's vlog!

Een van de activiteiten, welke je ook in de video terug kan vinden, is karten. Kinderen vanaf 1.40m kunnen zich in een speciale kinderkart zetten, om zo de kartbaan te ontdekken. De karts kunnen een topsnelheid van ongeveer 50 km/u bereiken, maar uiteraard heb je zelf de controle over hoe hard je gaat. Als dapper kind kun je zelf een voorsprong hebben op de volwassenen, aangezien je hoe kleiner je bent (en hoe lichter je weegt) je kart sneller kan gaan. Wees dus niet verbaast als je zoon/dochter een snelle rondetijd neerzet dan jijzelf!

Maar er is meer voor kinderen dan alleen karten. Zo kunnen kids zich uitleven bij de bowlingbaan of tegen elkaar strijden tijdens een potje lasergamen. Naast de indoor activiteiten, is er ook een aanbod van buitenactiviteiten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan boogschieten of kinder airsoft. Bij de kinderairsoft komen de kogels een stuk minder hard aan dan bij de volwassen variant, waardoor het nagenoeg pijnloos is. Perfect op kinderen afgestemd dus!

Het is ook mogelijk om een kinderfeestje te vieren bij All in Echt. Vooral voor de stoerdere kinderen, zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan karten tijdens een Formule 1 feestje of om met z’n allen te gaan bungee voetballen. Of om de activiteiten te combineren. Voor de iets voorzichtigere kids is er een arrangement met discobowlen en lasergamen. Voor all wat wils zeg maar ;)

Er is eigenlijk zoveel te doen bij All in Echt, dat het te veel is om in deze blog te benoemen. Workshops, roofvogelshows, sumo worstelen, de spellen, feestjes… Bekijk zeker de website eens om te zien wat ze allemaal te bieden hebben.