Laura bezoekt... LeisureDome

Laura bezoekt… LeisureDome

Vlak naast het Roda JC-Stadion is sinds een aantal jaar LeisureDome gevestigd. In deze clustering van vrijetijdsbedrijven, is plezier voor de hele familie een garantie! Niet alleen kinderen worden blij van een bezoekje aan LeisureDome, maar ook ouders krijgen de kans om weer even kind te zijn! Want wat is er nu fijner dan af en toe even te ontsnappen van de dagelijkse sleur?

Bekijk de vlog!

Voor iedereen, maar speciaal voor kids: bekijk Laura's vlog!

De missie van LeisureDome is: Het geven van vermaak, ontspanning en plezier aan de bezoekers van iedere leeftijdscategorie. Dat klinkt uiteraard als het ideale recept voor familie-uitjes! Met een groot aantal verschillende bedrijven/activiteiten en meerdere horecagelegenheden, welke allemaal eigen doelgroepen hebben, lijkt dit recept dan ook meer dan geslaagd te zijn!

Het eerste bedrijf waaraan we een bezoek brachten, was het Space Jump Trampolinepark. Dit bedrijf is hét grootste trampolinepark van de Euregio! Dat was zeker te merken... Ik kwam ogen te kort! Er zijn maar liefst 5 verschillende area's, waarin je telkens op een andere manier kan springen. Zo is het mogelijk om een potje trefbal te spelen op de trampolines, maar ook om extra hoog te springen en speciale trucjes te doen. Dat is uiteraard ideaal voor stoere en sportieve kinderen! Maar ook voor minder stoere en sportieve kinderen, zoals ik, is er meer dan genoeg te beleven. De zeer bekwame instructeurs lieten me op een leuke (& veilige!) manier kennis maken met het springen! Ik was dan misschien wel letterlijk een heldin op sokken, en het coolste trucje wat ik kon doen was een bommetje, maar ik heb me er wel ongelofelijk vermaakt!

Het tweede bedrijf waar we op bezoek gingen, was Darteldome Kerkrade. Dit indoor speelparadijs is een ware droom voor spelende kindjes! Naast de vele leuke indoor speeltoestellen, worden er vele leuke animatie-activiteiten georganiseerd! Zo zijn er bijvoorbeeld regelmatig minidisco's en meeleeftheatershows & is er de mogelijkheid om leuke kinderfeestjes te organiseren! Terwijl de kinderen zichzelf goed kunnen vermaken, kunnen de ouders rustig aan een tafel zitten en zich vermaken met een leuke magazine of werken aan projecten, met de gratis aanwezige WiFi-mogelijkheden. Extra leuk: Er worden regelmatig leuke feesten georganiseerd voor de oudere kinderen, zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen!

Het derde bedrijf wat we bezochten, was GameState Kerkrade. In de GameState kom je werkelijk ogen te kort. Overal om je heen vind je de leukste (arcade)spellen, waar je je uren mee kunt vermaken. Het leuke aan het spelen van deze spellen is, dat je tickets kunt winnen. Met deze tickets kun je leuke prijzen uitzoeken, waardoor je een bepaalde doelstelling kunt opstellen. Los daarvan is het ook de ideale plaats voor amusement! En het is niet alleen leuk voor de kinderen: Arcade spelletjes zijn er voor iedere leeftijd! Zo kun je bijvoorbeeld een ouderwets potje 'Deal or No deal?' spelen of de nostalgie opzoeken tijdens een potje Pac-Man! Let's start the fun!

 

Naast deze bedrijven, die we een uitgebreid bezoek brachten, valt er nog veel meer te beleven in LeisureDome. Zo kun je er lekker losgaan tijdens een potje Lasergamen of genieten van de beleving bij de verschillende restaurants. Ook kan jong en oud zich vermaken tijdens een spelletje Glowgolf, bowlen, voetballen of tijdens het kijken van een film in de Vue. Dit en nog veel meer andere leuke activiteiten kun je terugvinden op deze website: www.leisure-dome.nl