Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Zuid-Limburg

Een stukje buitenland in eigen land Ontdek het zelf!

Welkom op de officiële toeristische website van Zuid-Limburg

 

Zuid-Limburg staat niet alleen bekend vanwege het prachtige landschap en de Bourgondische gastvrijheid, maar ook vanwege al zijn internationale topattracties. Er valt heel veel te beleven... Ontdek zowel de historische als ook hedendaagse bezienswaardigheden die Zuid-Limburg rijk is! Alles is mogelijk!

Binnenkort te doen in Zuid-Limburg

#visitzuidlimburg

Jouw foto ook hiertussen?

Deel jouw Zuid-Limburg moment met #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg. Wij delen graag jouw leukste plekjes en belevenissen! 

Tickli - Ticketshop Limburg
Tickli - Ticketshop Limburg www.tickli.nl

Tickets voor al deze evenementen bestel je heel gemakkelijk bij onze eigen Ticketshop Limburg! Ook voor tickets van attracties, excursies en arrangementen.

Overnachten in Zuid-Limburg

Je wordt wakker van het fluiten van de vogels, je trekt de gordijnen open en ziet dat de zon langzaam het heuvellandschap verwarmt. Je ruikt de koffie en vers gebakken broodjes. Dit is geen droom, maar Zuid-Limburgse gastvrijheid.

Ontdek de mogelijkheden!
Herman Wehkamp
Herman Wehkamp Coördinator Routepunt Zuid-Limburg

Zuid-Limburg wordt door velen gezien als hét wandel- en fietsparadijs, ook voor de wielrenners, mountainbikers en ruiters biedt Zuid-Limburg veel mogelijkheden. Op onze website vind je de mooiste routes die we met liefde hebben uitgezocht.
Ga op ontdekkingstocht en laat je verrassen!

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Sluiten

Ongeldig e-mailadres. Probeer nogmaals.

Terug naar de website