Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Zuid-Limburg.
Ons eigen stukje buitenland...

Een unieke parel tussen de heuvels

 

Welkom op de officiële toeristische website van Zuid-Limburg

 

Zuid-Limburg is niet te vergelijken met de rest van Nederland. Dat geldt niet alleen voor het landschap, waar de heuvels prijken tussen de vruchtbare akkers en de Maas tussen de steden door beweegt. De tradities, de sfeer en het bourgondische bestaan zijn nergens anders in Nederland zo levendig als hier. Kom je zelf alle rijkdom van de regio ontdekken?

Dit is Zuid-Limburg

Er zijn zo veel aspecten die Zuid-Limburg bijzonder maken. Wil je ze allemaal bewonderen, dan zul je de regio toch echt met eigen ogen moeten zien. Heb je een bezoekje aan Zuid-Limburg op de planning staan? Dan zullen deze bijzonderheden je hoe dan ook opvallen.

Voor de echte familiemens

In deze regio kun je als familiemens onthaasten of juist met z'n allen de actie opzoeken. Met het gezin op pad of zelfs met de hele familie – in Zuid-Limburg is meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid.

Nu te doen in Zuid-Limburg

Tickli – Ticketshop Limburg

In Zuid-Limburg is zó veel te beleven. Daar wil je natuurlijk optimaal van genieten. Geen tijd verliezen aan het kopen van kaartjes en zeker zijn dat er plek voor je is? Koop je tickets voorafgaand aan je bezoek, gemakkelijk en snel via Tickli.nl.

Sta je al in de startblokken?

Als echte sportieveling kom je niks te kort, vooral niet in het Heuvelland. Is wandelen of fietsen voor jou niet ruig genoeg? Verken Zuid-Limburg op de mountainbike of plan een ander actief avontuur.

Wat je niet wilt missen

Zuid-Limburg is voor iedereen

Zonder zorgen naar het zuiden

Hier adem je de natuur in

Houd je van groen, dan hoef je hier niet ver te zoeken. De bossen, de heuvels, de beekjes – in Zuid-Limburg zul je op je wenken bediend worden. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij geven tips voor jouw natuurtrip door de regio.

Deze plekjes maken de regio bijzonder

Visit Zuid-Limburg Shops

Er is nog zo veel meer te ontdekken in Zuid-Limburg. Op zoek naar meer insidertips? Bezoek dan een van onze Visit Zuid-Limburg Shops!

#visitzuidlimburg

Word jij ook zo blij van Zuid-Limburg? Leg jouw bezoek aan de regio vast en deel je foto's met #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg. Wij laten jouw Zuid-Limburg graag zien aan de rest van de wereld.