Voor ieder wat wil(d)s!

Evenementen van Actief tot Zen

De evenementen in Zuid-Limburg zijn zo gevarieerd als ons landschap. Van actief, kunst, culinair, historisch, cultureel tot zen. You name it, het is er! Maar er is één ingrediënt dat in alle Zuid-Limburgse evenementen zit; de bourgondische gastvrijheid. Voel die passie, ervaar die energie en leef je uit! Check onze actuele evenementenkalender.

Evenementen­kalender Zuid-Limburg

De leukste evenementen van Zuid-Limburg van vandaag, morgen en binnenkort voor jou op een rij. Dat zijn er heel wat, dus er zit zeker iets voor jou bij.

Evenementen op smaak

Dé ideale manier voor jou om aan Zuid-Limburg te proeven op een manier die bij jou past, is afhankelijk van je smaak. Kies jouw favo smaak, klik en kijk!

Dit is Zuid-Limburg!

Ok, je bent nu hier. Waarom dan niet meteen ontdekken welke 7 kenmerken Zuid-Limburg uniek maken? Pas dan kun je zeggen; dát is typisch Zuid-Limburg. Van heuvels & dalen, grotten tot wijn en verleden. Zien!

Koop je evenementen ticket online

Origineel proeven

Origineel proeven van Zuid-Limburgse streekproducten en onze ‘savoir vivre’ doe je op deze 8 bijzondere locaties.

Van middenin de wijngaard tot diep in de grot. Zo wordt je bijzondere ervaring een onvergetelijke herinnering. Want liefde gaat door de maag, toch?

Jaarlijks terugkerende top events

#opentopgenieten

Ga jij ook helemaal uit je dak op een Zuid-Limburgs evenement? Deel jouw op-en-top-genieten-kiekje via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.