Uit eten op unieke locaties
in Zuid-Limburg

Maak kennis met de meest unieke locaties

Zuid-Limburg is al bijzonder van zichzelf. Nergens anders in Nederland vind je zulke mooie, groene heuvels en prachtige uitzichten. Om je verblijf nog specialer te maken, kun je eten op unieke locaties in Zuid-Limburg! Wat dacht je van dineren in een wijngaard, onder de grond in een mergelgrot of in een oude energiecentrale? In Limburg vind je het allemaal!

Alle unieke locaties op de kaart

Weergeven op de kaart

Eten in religieus erfgoed

In Zuid-Limburg gaan de verschillende tradities waar de regio bekend om staat goed hand in hand. Deze restaurants en brasserieën verbinden allemaal het religieuze verleden met de bourgondische sferen waar de regio zo rijk aan is. Lunchen in een oude abdij of luxe dineren in een klooster, in Zuid-Limburg kan het allemaal.

Picknick plekken

Op deze 11 picknickplekken in Zuid-Limburg geniet je op een bankje of kleedje midden in de natuur, turend over de glooiende heuvels. Hoe idyllisch!

Prachtige panorama’s

Zo’n grote diversiteit aan panoramabeelden vind je in ons land alleen in Zuid-Limburg. Van glooiende heuvels tot diepe dalen, van vakwerkhuizen tot hoogstamboomgaarden vol bloesem. Het doet soms on-Nederlands aan, in alle seizoenen! Met deze panorama tips maak je gegarandeerd jaloersmakende foto’s.

Zovéél lekkers in Zuid-Limburg