Voel je klein

In het heerlijk hemelsbreed decor van heuvels

Zo’n grote diversiteit aan panoramabeelden vind je in ons land alleen in Zuid-Limburg. Van glooiende heuvels tot diepe dalen, van vakwerkhuizen tot hoogstamboomgaarden vol bloesem. Het doet soms on-Nederlands aan, in alle seizoenen! Met deze 8 panorama tips maak je gegarandeerd jaloersmakende foto’s.

10 bijzondere panorama tips met hoofdletter P!

Uit de streek!

Wil je de ‘total Limburg experience’? Zorg dan voor iets lekkers uit de streek voor onderweg. Zo proef je Lekker Limburg op z’n best. Je vindt de lekkernijen in de kraampjes langs de weg of in een van de vele streekwinkels. Maar pas op, straks praat je ook met een zachte G.

Picknick perfect!

Stel je eens voor: jij met je lief op een bankje middenin de natuur met een goed gevulde picknickmand, genietend van het uitzicht en elkaar. Ja, dát is vakantie. Deze picknickplekken zijn om te smullen.

⟶ Blog van Limburg lonkt

Het leven roept je!

Soms vergeet je door de dagelijkse drukte even stil te staan. Helemaal stil te staan, letterlijk en figuurlijk. Dan nodigt het leven je uit om naar Zuid-Limburg te komen.

Lonk je mee?

Fietstip: Op vergezichten­tour

Oké, deze tour door de heuvels van Epen, Eys en Gulpen ga je voelen in je benen. Maar laat je niet uit het veld slaan en bedenk dat na elke klim niet alleen een geweldig uitzicht, maar ook een ontspannende afdaling op het programma staat. Je zult versteld staan van de prachtige natuur en de vele vergezichten. Dat is die kuitenbijters meer dan waard! Download de wegbeschrijving en trappen maar.

Smikkelen bij prachtige panorama's

Bij deze uitzichten kijk je niet alleen je ogen uit, maar eet je ook nog eens je buikje rond. Dat wordt smullen!

#panoramaperfect

Weet jij die pérfecte panorama te schieten? Deel die dan via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg en laat ons verlangen naar Zuid-Limburg!