Fietsers fietsen langs vakwerkhuizen

Fantastic fietsvakantie in het Zuiden

Overnachtingsplekken voor vermoeide benen

Ideaal voor fietsfanaten; een vakantie in Zuid-Limburg. Dé fietsregio bij uitstek! Hup met bijtende kuiten de heuvels trotseren, maar ook de recreatieve fietser trapt er naar hartenlust op los. Deze 10 overnachtingsplekken liggen tussen de fietsroutes en zijn ingericht op bezoekers mét fiets. Gun je beentjes die welverdiende rust!

10 plekken voor een fantastic fiets vakantie in Zuid-Limburg

Fietsers Bij Knooppunt

Word een knooppunten koning!

Langs de Maas, over de heuvels en door uitgestrekte bossen: met de fietsknooppuntenkaart krijg je snel overzicht van het gebied en plan je makkelijk een mooie fietstocht. Zo ben je binnen no time ‘eigen’ in het gebied. Hallo, knooppunten koning(in)

Hijgend Hert Vijlen 240819 01149

Smakelijke tussenstop

Boscafé 't Hijgend Hert is een prachtige locatie middenin de bossen. Extra handig zijn de douches voor jou én die voor je fiets. Zo zijn jullie na de tocht direct fris!

Wielrenners In Zuid Limburg

Fietspeleton aan info

Alles over fietsen in Zuid-Limburg hebben we voor je verzameld. Want wie denkt dat je in Zuid-Limburg, alleen maar veel heuvels beklimt heeft het mis. Er is zoveel meer fietsfun!

Restaurant Woodz van binnen

Tip: waanzinnig Woodz

In gezellige sfeer smullen van een heerlijke maal, een verfrissend drankje en wegdromen bij het waanzinnige uitzicht; dat wil je wel na een lange fietstocht. Goed nieuws: Woodz heeft het! Tip: blijf een nachtje slapen op de bijbehorende camping.

Meer fietstips voor je vakantie in Zuid-Limburg

Je hebt het al kunnen lezen: Zuid-Limburg is een feest voor fietsers. Maar we zijn nog niet uitgefeest! Check deze winnaars eens:

#fantastischfietsparadijs

Vind jij Zuid-Limburg ook een fantastisch fiets paradijs? Deel dan jouw sportiefste foto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.