Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Kop Sittard Koffiebar

Koffie en high tea
in Zuid-Limburg

16x de lekkerste koffie en high tea in Zuid-Limburg

Van uitgebreide high tea tot koffie in een hippe koffiebar, in Zuid-Limburg vind je het allemaal! Geniet van een verwenmoment op de mooiste locaties: in het hart van de stad, op een sfeervol dorpsplein of omringd door groene heuvels.

Burgemeester

Burgemeester Quicx Coffee & More in Valkenburg

Burgemeester Quicx, Coffee & More: hier krijg je meer dan alleen goede koffie. Ontdek de gezellige huiskamer in de kasteelhoeve naast de entree van Château St. Gerlach en zak weg in de comfortabele stoelen met een verse kop koffie. Wil je iets bijzonders? Ga dan voor de uitgebreide Afternoon Tea in het Château!

 

Windraak

Windraak 31 in Sittard

Windraak 31 is het 'zusje' van LUNA Eten & Drinken.  Ook hier kun je terecht voor een heerlijke kop koffie of gezellige high tea, een uitgebreid diner of een heerlijk ontbijtje. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de speeltuin!

⟶ Blog van Bert Salden
De Koffiemolen Valkenburg Foto 5 01

Gasterij de Koffiemolen

Het stadje Valkenburg wordt doorkruist door de rivier de Geul en van het stromende water werd (en wordt) dankbaar gebruik gemaakt door molenaars. De oudste molen, in het hart van de plaats, is de Oude Molen of Schinsmolen. Deze is nog elke zaterdag in gebruik en zorgt voor verse koffie! 

Lees de blog!

Goed begin van de dag