Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Vakwerkhuis in bloesemlandschap

Lentekriebels in Zuid-Limburg

Hallo lente!

De eerste zonnestralen, zoemende bijen, bloeiende bloemen en lammetjes in de wei. Het is voorjaar! De natuur draagt weer een ander jasje, overal zie je een lichtroze zee van bloesem. Je krijgt weer nieuwe energie om erop uit te gaan. En er zijn volop dingen te doen in Zuid-Limburg! Ga veilig op pad en kom wandelen, fietsen, bourgondisch genieten of... even helemaal niks. Laat je meevoeren door je lentekriebels!

De leukste voorjaarstips om de bloemetjes buiten te zetten!

Vakantiehuis De Heerlijkheid Vijlen staat in de wei met kerk op de achtergrond

Overnachten op droomplekjes

Wil je er eventjes tussenuit? In Zuid-Limburg ben je even helemaal weg en vier je de lente! Word wakker van de fluitende vogels, geniet van een ontbijtje in de voorjaarszon en ga op pad door de bloeiende natuur in het glooiende heuvellandschap.

⟶ Vlog van Jenneke
Jenneke Geniet Van De Omgeving Onder De Bloesem Boom

Vier het voorjaar!

De mooiste bloesems bloeien in fruitbomen, in het bijzonder in de hoogstamboomgaarden die in het voorjaar in volle bloei staan in de omgeving Mesch. Jenneke zet voet in het Heuvelland om te genieten van de natuur, de rust en de schoonheid.  

Ga je mee?