Lentekriebels in Zuid-Limburg

Hallo lente!

De eerste zonnestralen, zoemende bijen, bloeiende bloemen en lammetjes in de wei. Het is voorjaar! De natuur draagt weer een ander jasje, overal zie je een lichtroze zee van bloesem. Je krijgt weer nieuwe energie om erop uit te gaan. En er zijn volop dingen te doen in Zuid-Limburg! Kom wandelen, fietsen, bourgondisch genieten of... even helemaal niks. Laat je meevoeren door je lentekriebels!

De leukste voorjaarstips om de bloemetjes buiten te zetten!

Overnachten op droomplekjes

Wil je er eventjes tussenuit? In Zuid-Limburg ben je even helemaal weg en vier je de lente! Word wakker van de fluitende vogels, geniet van een ontbijtje in de voorjaarszon en ga op pad door de bloeiende natuur in het glooiende heuvellandschap.

Zuid-Limburg ontwaakt

De film 'Zuid-Limburg ontwaakt' maakt een diepe buiging voor ons prachtige Zuid-Limburgse landschap. De film staat in het teken van het voorjaar en de ontluikende natuur. Van een nieuw begin waarin mens én dier langzaam ontwaken en genieten van het eerste zonnestraaltje. De film is het vervolg op de succesvolle film 'Myland' uit 2016. 

⟶ Vlog van Jenneke

Vier het voorjaar!

De mooiste bloesems bloeien in fruitbomen, in het bijzonder in de hoogstamboomgaarden die in het voorjaar in volle bloei staan in de omgeving Mesch. Jenneke zet voet in het Heuvelland om te genieten van de natuur, de rust en de schoonheid.  

Ga je mee?

#lentekriebels

Ga jij dit voorjaar de bloemetjes buiten zetten in Zuid-Limburg? Deel jouw vrolijkste lentemoment met ons via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg