Zuid-Limburg.
Ons eigen stukje buitenland...

Een unieke parel tussen de heuvels

 

Welkom op de officiële toeristische website van Zuid-Limburg

 

Zuid-Limburg is niet te vergelijken met de rest van Nederland. Dat geldt niet alleen voor het landschap, waar de heuvels prijken tussen de vruchtbare akkers en de Maas tussen de steden door beweegt. De tradities, de sfeer en het bourgondische bestaan zijn nergens anders in Nederland zo levendig als hier. Kom je zelf alle rijkdom van de regio ontdekken?

Heerlijke herfst in Zuid-Limburg

Tijdens de herfst is ons heuvellandschap net een tikkeltje magischer. Het is het seizoen van stevige herfstwandelingen maken in het bos, prachtige herfstbladeren die naar beneden dwarrelen, wilde paddenstoelen die uit de grond schieten en jezelf opwarmen met een kopje koffie of thee in een knus cafeetje. Kom de herfst proeven en beleven, want in Zuid-Limburg barst het in de herfst van de leuke (indoor) activiteiten én staan menukaarten vol lekkernijen uit eigen streek.

Nu te doen:

Onze evenementen zijn net zo gevarieerd als ons landschap, maar met 1 gemene deler: de bourgondische gastvrijheid.

Ontdek het najaar in het zuiden

Er zijn zo veel aspecten die Zuid-Limburg bijzonder maken. Wil je ze allemaal bewonderen, dan zul je de regio toch echt met eigen ogen moeten zien. Heb je een bezoekje aan Zuid-Limburg op de planning staan? Wij delen graag de must do’s, hotspots en handige tips met jou. Zo mis jij niks! Wees welkom en geniet van een zorgeloos verblijf.

Zuid-Limburg is voor iedereen

Alle gezichten van Zuid-Limburg

⟶ Blog van Visit Zuid-Limburg

Laat je inspireren door de leukste blogs!

In Zuid-Limburg valt zoveel te beleven, dat ontdek je nooit helemaal in je eentje. Daarom neemt ons team van (lokale) bloggers & vloggers je mee op pad! Ga samen op ontdekkingsreis! 

Lees alle blogs

Visit Zuid-Limburg Experiences

Er is nog zo veel meer te ontdekken in Zuid-Limburg. Op zoek naar meer insidertips? Bezoek dan een van onze Visit Zuid-Limburg Shops!

Tickli – Ticketshop Limburg

In Zuid-Limburg is zó veel te beleven. Daar wil je natuurlijk optimaal van genieten. Geen tijd verliezen aan het kopen van kaartjes en zeker zijn dat er plek voor je is? Koop je tickets voorafgaand aan je bezoek, gemakkelijk en snel via Tickli.nl.

Must do's tijdens een bezoekje aan Zuid-Limburg

#visitzuidlimburg

Word jij ook zo blij van Zuid-Limburg? Leg jouw bezoek aan de regio vast en deel je foto's met #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg. Wij laten jouw Zuid-Limburg graag zien aan de rest van de wereld.