Rivierpark Maasvallei Fietsers In Natuur

Langeafstands­fietsroutes
door Zuid-Limburg

Op de pedalen… en morgen is er weer zo’n dag!

Voor meerdaagse fietstochten over bewegwijzerde routes volg je de langeafstandsfietspaden. Dat is een ideale manier om je vakantie op de fiets door te brengen. Tussendoor slaap je bij accommodaties langs de fietsroute. Vaak zijn de langeafstandsfietsroutes thematisch en kom je tijdens je fietsvakantie helemaal in de sfeer van de route.

Langeafstandsfietsroutes die door Zuid-Limburg lopen

Kunstwerken Maas

Tip: Fietsen langs de Limburgse Maasroute

Ontdek samen met deze kaart Limburg langs de Maas: van Maastricht, dwars door de nieuwe natuur van RivierPark Maasvallei, langs de verrassende Maasplassen tot aan Nationaal Park de Maasduinen. Neem onderweg een rustmoment bij de enorme kunstwerken die speciaal voor Maasfietsers langs de route zijn geplaatst! 

Overnachten Heerlijkheid Vijlen 3

Blijf je slapen?

Ben je op doortocht met je fiets? In Zuid-Limburg vind je accommodaties die bijzonder fietsvriendelijk zijn. Een goede nachtrust doet wonderen voor je fietsbenen…

Fiets Close Up Met Mensen In Tuinstoel Op Achtergrond Met Heuvels

Een fiets huren?

Je fiets thuis gelaten? Geen probleem! Het hele jaar door kun je bij verschillende verhuurbedrijven een (elektrische) fiets huren. Bekijk het aanbod, haal hem op of laat hem bezorgen op je vakantieadres. Veel fietsplezier!

Meer Fietsen in Zuid-Limburg