Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Langeafstands­fietsroutes
door Zuid-Limburg

Op de pedalen… en morgen is er weer zo’n dag!

Voor meerdaagse fietstochten over bewegwijzerde routes volg je de langeafstandsfietspaden. Dat is een ideale manier om je vakantie op de fiets door te brengen. Tussendoor slaap je bij accommodaties langs de fietsroute. Vaak zijn de langeafstandsfietsroutes thematisch en kom je tijdens je fietsvakantie helemaal in de sfeer van de route.

Langeafstandsfietsroutes die door Zuid-Limburg lopen

Tip: Fietsen langs de Limburgse Maasroute

Ontdek samen met deze kaart Limburg langs de Maas: van Maastricht, dwars door de nieuwe natuur van RivierPark Maasvallei, langs de verrassende Maasplassen tot aan Nationaal Park de Maasduinen. Neem onderweg een rustmoment bij de enorme kunstwerken die speciaal voor Maasfietsers langs de route zijn geplaatst! 

Blijf je slapen?

Ben je op doortocht met je fiets? In Zuid-Limburg vind je accommodaties die bijzonder fietsvriendelijk zijn. Een goede nachtrust doet wonderen voor je fietsbenen…

Meer Fietsen in Zuid-Limburg