Amstel Gold Race 18 april

Zondag 18 april is de Amstel Gold Race. Houd rekening met verkeersmaatregelen rondom Valkenburg, Geulhem, Bemelen en Berg en Terblijt. Het parcours is afgesloten en niet toegankelijk voor publiek. Bekijk de details.

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.

Mosa Ebike Tours

Fietsverhuur in Zuid-Limburg

Spring maar achterop bij mij

Het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap leent zich bij uitstek om te verkennen op de fiets. Je fiets thuis gelaten? Geen probleem! Sportief of recreatief, in Zuid-Limburg kun je het hele jaar door bij verschillende verhuurbedrijven fietsen huren in alle vormen en maten. Bekijk het aanbod, haal de fiets op of laat hem bezorgen op je vakantieadres. 

'Easy' genieten op de 'E-bike'

Wil je lekker cruisen door het Zuid-Limburgse land, maar daarnaast ook genieten van de fijne omgeving met respect voor de natuur? Dan zit je goed op een e-bike. De verfijnde trap ondersteuning zorgt ervoor dat je alle bergen en dalen van ons landschap met plezier verkent. En daarnaast ben je door de elektrische motor ook nog eens goed bezig voor het milieu!

Koppel fietsen uitzicht heuvels klim
Fiets Close Up Met Mensen In Tuinstoel Op Achtergrond Met Heuvels

Fietsverhuur locaties

Een gezond bezoek aan Zuid-Limburg begint op de fiets! Huur een hybride, ATB, e-bike, tandem, racefiets, fatbike of MTB; en fiets de mooiste routes.

Op weg met bijzonder vervoer

Huur een stoere e-chopper of e-fat bike en verken het prachtige glooiende landschap. Met deze milieuvriendelijke voertuigen maak jij de sier in Zuid-Limburg. Heerlijk relaxed stuur je door de heuvels, over de plateau’s en bezoek je de meest bijzondere plekjes.

Fat Bike Met Logo
Tussenstop Tijdens Het Touren

Verantwoord touren

Verken Zuid-Limburg op een geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooter. Door het gebruik van de e-scooter geniet je optimaal van de natuur, koester je de flora en fauna van het Heuvelland en is er geen overlast voor de bewoners en toeristen in het vijfsterren landschap.

picknick fietsen koppel dekentje heuvel uitzicht

Picknick voor onderweg

Na al dat fietsen is het tijd voor een welverdiende tussenstop. En wat is er nu gezelliger dan een picknick in de natuur! In een van de vele bakkerijtjes of delicatessenzaken liggen de verse streekproducten voor je klaar: rijkelijk belegde broodjes, sap uit de hoogstamboomgaard en een stuk Limburgse vlaai als afsluiter. 

Fietsers Bij Knooppunt

Fietsknoop­punten

Door heel Zuid-Limburg vind je genummerde fietsknooppunten. Je kunt er echt alle kanten mee uit. Volg de nummers voor een zorgeloze fietstocht. Je kunt zelfs je eigen fietsroute digitaal plannen met de fietsknooppuntenplanner!

Fietstips voor de leukste belevenis op twee wielen