Fietsverhuur in Zuid-Limburg

Spring maar achterop bij mij

Het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap leent zich bij uitstek om te verkennen op de fiets. Je fiets thuis gelaten? Geen probleem! Sportief of recreatief, in Zuid-Limburg kun je het hele jaar door bij verschillende verhuurbedrijven fietsen huren in alle vormen en maten. Bekijk het aanbod, haal de fiets op of laat hem bezorgen op je vakantieadres. 

'Easy' genieten op de 'E-bike'

Wil je lekker cruisen door het Zuid-Limburgse land, maar daarnaast ook genieten van de fijne omgeving met respect voor de natuur? Dan zit je goed op een e-bike. De verfijnde trap ondersteuning zorgt ervoor dat je alle bergen en dalen van ons landschap met plezier verkent. En daarnaast ben je door de elektrische motor ook nog eens goed bezig voor het milieu!

Fietsverhuur locaties

Een gezond bezoek aan Zuid-Limburg begint op de fiets! Huur een hybride, ATB, e-bike, tandem, racefiets, fatbike of MTB; en fiets de mooiste routes.

Oplaadpunten

Tijdens een lange fietstocht kan het nodig zijn om onderweg de accu van je e-bike op te laden. Onze tip: plan je fietsroute zó, dat je van het opladen een pauze-moment maakt. En geniet bij het oplaadpunt van koffie met Limburgse vlaai of een lekkere lunch. Via onderstaande kaart vind je de oplaadpunten onderweg in Zuid-Limburg, in veel gevallen bij een horeca-gelegenheid.

Op weg met bijzonder vervoer

Huur een stoere e-chopper of e-fat bike en verken het prachtige glooiende landschap. Met deze milieuvriendelijke voertuigen maak jij de sier in Zuid-Limburg. Heerlijk relaxed stuur je door de heuvels, over de plateau’s en bezoek je de meest bijzondere plekjes.

Verantwoord touren

Verken Zuid-Limburg op een geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooter. Door het gebruik van de e-scooter geniet je optimaal van de natuur, koester je de flora en fauna van het Heuvelland en is er geen overlast voor de bewoners en toeristen in het vijfsterren landschap.

Picknick voor onderweg

Na al dat fietsen is het tijd voor een welverdiende tussenstop. En wat is er nu gezelliger dan een picknick in de natuur! In een van de vele bakkerijtjes of delicatessenzaken liggen de verse streekproducten voor je klaar: rijkelijk belegde broodjes, sap uit de hoogstamboomgaard en een stuk Limburgse vlaai als afsluiter. 

Fietsknoop­punten

Door heel Zuid-Limburg vind je genummerde fietsknooppunten. Je kunt er echt alle kanten mee uit. Volg de nummers voor een zorgeloze fietstocht. Je kunt zelfs je eigen fietsroute digitaal plannen met de fietsknooppuntenplanner!

Een dagje fietsen?

Langs Zuid-Limburgse dorpjes

Deze fietsroute voert je door de mooiste dorpen en gehuchten van Zuid-Limburg.

Door Stoom en Heuvels

Deze adembenemende fietstocht voert je door de heuvels van het prachtige Heuvelland naar het stoomstadje Simpelveld.

Langs de Zuid-Limburgse brouwerijen

Ontdek 4 authentieke Zuid-Limburgse bierbrouwerijen in en rondom het Heuvelland per fiets.

Klein Heuvelland

Maak tijdens deze 41 kilometer lange fietsroute kennis met het Heuvelland in Zuid-Limburg.

De Drielanden Ronde

De Euregio is een waar fietsparadijs met het Drielandenpunt als (letterlijk) hoogtepunt.

Tussen Geul en Maas

Deze fietstocht voert je door het westelijke deel van het Heuvelland langs karakteristieke dorpjes en adembenemend natuurschoon.

Fietstips voor de leukste belevenis op twee wielen