Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

De mooiste fietsroutes
in Zuid-Limburg

Op de meest populaire fietsroutes zit je altijd goed

Er zijn eindeloos veel fietsroutes in Zuid-Limburg, maar waar begin je? Met de populairste routes zit je altijd goed. Ontdek ze doordeweeks of tijdens een zomeravond als je het fietspad voor jezelf wilt. Met de themaroutes leer je ook nog ontzettend veel over het mooie Zuid-Limburg. Vergeet niet om jezelf te trakteren op een welverdiende pauze!

Top 3 mooiste fietsroutes in Zuid-Limburg

Fiets­knooppunten Zuid-Limburg

Maak kennis met het uitgebreide netwerk van fietsknooppunten. Zo ontdek je niet alleen de meest populaire routes, maar ook de onbekendere themaroutes die het ontdekken waard zijn. Ben je al een beetje bekend in Zuid-Limburg? Met de fietsknooppuntenkaart of de fietsknooppuntenplanner bepaal je makkelijk je eigen fietsroutes.

De leukste fietskaarten!

Fietsknooppuntenkaart Zuid-Limburg

Met de fietsknooppuntenkaart krijg je snel overzicht over het gebied en plan je makkelijk een mooie fietstocht.

Fietstocht Maasvallei 1568

Ontdek de geschiedenis van RivierPark Maasvallei tijdens de historische fietstocht Maasvallei 1568.

Bokken-Rollen, culinaire fietstocht in Beekdaelen

Tijdens de 30 km lange culinaire fietstocht Bokken-rollen fietst u langs bijzondere 'Bokkerijder' plekken en geniet u van 4 culinaire Bokkerijder traktaties!

Meer Fietsen in Zuid-Limburg