Fietsen door Zuid-Limburg met weidse uitzichten

Het beste uitzicht is het uitzicht waar je doorheen fietst

In Zuid-Limburg fiets je voor de uitzichten. Als je lekker ver kunt kijken, vergeet je die verzuurde benen of je zadelpijn meteen. Elke helling wordt goed gemaakt met een mooi uitzicht en op de plateaus kijk je lekker ver over het landschap, soms helemaal tot in België of Duitsland.

5x fietsen met weids uitzicht over Zuid-Limburg

Een fiets huren?

Je fiets thuis gelaten? Geen probleem! Het hele jaar door kun je bij verschillende verhuurbedrijven een (elektrische) fiets huren. Bekijk het aanbod, haal hem op of laat hem bezorgen op je vakantieadres. Veel fietsplezier!

De leukste fietskaarten vol weidse uitzichten!

Fietsroute De Drielanden Ronde

De Euregio is een waar fietsparadijs met het Drielandenpunt als (letterlijk) hoogtepunt. Ga tijdens de 49 kilometer lange fietstocht op ontdekking in het grensgebied en hop van Nederland naar België én Duitsland.

Fietsroute Klein Heuvelland

Maak tijdens deze 41 kilometer lange fietsroute kennis met het Heuvelland in Zuid-Limburg. Je ontdekt de dorpjes Gulpen, Margraten en Valkenburg aan de Geul, treft de glooiende heuvels en geniet van de indrukwekkende uitzichten onderweg.

Fietsroute Door Stoom en Heuvels

De fietsroute ‘Door Stoom en Heuvels’ neemt je mee op een fietstocht van 34,2 kilometer vanaf de dorpskern van Gulpen door het glooiende Heuvelland, met als denderende eindbestemming ‘stoomstadje’ Simpelveld.

Meer Fietsen in Zuid-Limburg