Lekker chillen in de wei

Kamperen doe je in Zuid-Limburg

Kamperen in de heuvels, wei of op de boerderij? In Zuid-Limburg hoort dat er allemaal bij! Kamperen en onze gemoedelijke levensstijl gaan niet voor niets hand in hand. Wil jij ook ontwaken tussen de adembenemende vergezichten over ons glooiende land? Er zijn kampeeropties genoeg. We maakten alvast een selectie die je direct doet verlangen naar het zonnige zuiden in eigen land. 

Op de camping

Op de camping in Zuid-Limburg beleef je één groot avontuur, middenin de natuur. Een betere manier om het unieke heuvellandschap te beleven kunnen we ons niet bedenken. Dit zijn de mooiste campings tussen de heuvels.

Op de boerderij

Proef het echte boerenleven. Kalfjes aaien, geitjes voeren, tractors kijken en schaapjes tellen. Kortom: een fantastisch feest voor de kids. En papa en mama lekker rust! Op deze boerderijcampings is het uitermate goed boeren.

Op de minicamping

Word jij blij van gezellig kamperen, maar is dat grootse helemaal niks voor jou? Kies dan fijn voor klein op Zuid-Limburgs terrein. Op deze Limburgse minicampings krijg je een maximaal vakantiegevoel.

Op de camperplaats

In je eigen camper of tent heb je alles bij de hand. Een ideaal vertrekpunt voor je ontdekkingsreis door Zuid-Limburg. Waar de bourgondische sfeer als een warme deken om je heen valt. Op deze fenomenale camperplaatsen is er ruim plek voor jouw stek.

Go glamping

Zoek je luxe op de camping; go glamping! In Zuid-Limburg krijgt dit nog éxtra glans, want ook het landschap heeft vijf sterren. Zo’n ervaring gun jij jezelf toch ook? Deze glampings laten je gloeien van geluk.

Met zwembad erbij

Campings met zwembad, een match made in heaven voor de ‘waterratjes’ onder ons. Liggen jouw kinderen ook het liefst de héle dag in of aan het zwembad, check dan deze tofste campings met zwembad. Je vakantie wordt echt puik met een frisse duik!

 

⟶ Blog van Maud

Kamperen tussen geul & grot

Blogger Maud checkt samen met haar dochter & camper in op de camping in Zuid-Limburg. Pal tússen de Geul en de mergelgrotten. Cool! In een uitgebreid (foto)verslag neemt ze je mee op avontuur.

Lees mee!

In de pure natuur!

De natuurgebieden in Zuid-Limburg zijn hét mooiste stukje Nederland. Met eyecatchers als holle wegen, glooiende heuvels en spectaculaire plateaus. We selecteren 4 natuur hotspots die je nergens anders vindt.

Kidsproof kamperen in Zuid-Limburg

Wil je binnenkort een weekendje weg met de kinderen en actief op pad in de natuur? Om je op weg te helpen heeft Family Travel Blog een kampeertripje in Zuid-Limburg samengesteld en delen zij graag hun avonturen met jullie. Kijk snel verder voor het hele programma! 

Ontdek de leukste kampeerplekjes

Proef het Zuiden

De liefde voor Zuid-Limburg gaat ook door je maag. Of je nu reist met kinderen, romantisch met z’n twee of gezellig met vriendinnen: proef de smaak van het Zuiden!

 

Nog meer overnachtingstips voor Zuid-Limburg!

#kamperendoejezo

Lig jij te chillen in de Zuid-Limburgse wei of heb je dé ultieme slaapplek op de boerderij? Maak iedereen met je foto blij! Deel via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.