Camping Oosterberg

In de wei word je gegarandeerd blij

Hup naar de boerderijcamping

Een boerderijcamping is een fántastisch feest voor de kids. Kalfjes aaien, geitjes voeren, tractors kijken en schaapjes tellen. Ahh, die slapen als een roosje! Ook voor papa en mama een oase van rust en zeg eerlijk: als je kinderen zich amuseren, doe jij dat ook. Dus hup, met z’n allen naar die boerderijcamping in de wei!

8x boerderijcamping waar het goed boeren is

Eendje Groen Met Landschap

Genieten in je eendje

Wat is nu leuker dan het landschap verkennen in een Eend! De 2cv, ooit ontworpen voor de Franse boer, is hier perfect voor. Hup, picknickmand achterin, Franse ‘chanson’ op en glijden maar over die heuvels.

Sfeerfoto Valdeludo 9

Lekker naar buiten

Hup, die wandelschoenen aan en lekker naar buiten gaan! Zuid-Limburg ontdekken én van alles langs de route voor kinderen te doen. Deze ideale combi vind je bij deze 6 op-en-top-kidsproof wandelroutes.

Boerderij En Heemkunde Museum

Terug in de boerentijd!

Leuke musea-tip! Het boerderij- en heemkundemuseum te Schimmert toont een omvangrijke naoorlogse collectie tractoren, machines en gebruiksvoorwerpen. Ook de locatie zelf is helemaal in stijl. Tof!

⟶ Blog van Maud
Knuffelen Met De Pony Op Camping Oosterberg

Pony paradijs op de camping

Blogger Maud heeft de vertrouwde camper weer volgeladen voor een weekendje kamperen. Dit keer bezoekt ze familiecamping Oosterberg in de heuvels bij Epen. Dochterlief kan niet wachten om de pony’s te zien.

Ga je mee?
Kinderen In Wei Met Schaap

Wandeltip: Biologische Boerderij-route

Zet je stevige stappers maar klaar. Want deze route in Klimmen (what’s in a name?) gaat van hoog naar laag en terug. Maar dan geniet je wel van weidse uitzichten die horen bij het bereiken van de top. Wees gerust, de route zit boordevol gezellige horecaplekjes om even je reserves aan te vullen. Ook kom je langs de historische Kluis en Wijngaard Kruisboom, bekend om de Chardonnay.

Pancratiusplein Heerlen 2020 (Coronaproof)

Platteland naar stad

Houd jij wel van wat afwisseling? Verruil het platteland dan even voor spraakmakende urban uitersten en zeg ja tegen Heerlen.