Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Valkenburg is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op weg.

Coquille Gerecht Exclusief Eten Zwitserland

Exclusieve restaurants
in Zuid-Limburg

Exclusieve restaurants die je niet wilt missen!

Genieten van het leven, dat kun je goed in Zuid-Limburg! In het bourgondische zuiden vind je genoeg bijzondere restaurants. Trakteer je smaakpapillen en ga culinair uit eten. De beste chef-koks, een aantal is onderscheiden door Michelin met een Bib Gourmand, nemen je mee op een onvergetelijke gastronomische reis.

Top 9 exclusieve adressen

Borden Met Oesters En Citroenen In Zuid Limburg

Restaurants met Bib Gourmand

Zuid-Limburg kent veel restaurants met een vermelding in de Michelingids. Ontdek hier de beste Bib Gourmand restaurants van Zuid-Limburg en prik een vorkje mee!

Vrouw liggende op picknickdeken met achterliggend heuvellandschap

Culinaire blogs

Op deze plekken is Bourgondisch genieten gegarandeerd. Lees over de leukste restaurants, de lekkerste recepten, bijzondere streekproducten en culinaire hotspots in Zuid-Limburg. Eet en drink je mee? Laat je inspireren door deze foodblogs! 

Zovéél lekkers in Zuid-Limburg