Volop ruimte voor volop vakantiegevoel

Dat zijn dé vakantiehuisjes van Zuid-Limburg

Overnachten in één van de vakantiehuisjes in Zuid-Limburg staat voor volop ruimte, volop vakantiegevoel en veelal gezelligheid. De knusheid, de gemoedelijke sfeer, de rijke historie en uiteraard het fenomenale landschap; Zuid-Limburg heeft het!

Welke verwennerij maakt jou blij?

Hoe ideaal is dan ons breed aanbod aan vakantiehuisjes. Van buitengewoon luxe tot eersteklas kidsproof, want ja je sleept als gezin wat mee; in onze vakantiehuizen zit je he-le-maal oké! Welk van de 4 smaken kies jij?

Luxe vakantiehuisjes

Luxueus slapen en je aan alle weelde vergapen! Aan werkelijk alle details is gedacht. Spring je al op? Ga nog even zitten voor deze luxe huisjes waar je u tegen zegt.

Wellness vakantiehuisjes

Een vakantieadres dat alles bevat, waaronder chillen in een bubbelbad? In een wellness topper komt je lichaam tot pure ontspanning, terwijl je gedachtes over de glooiende heuvels glijden. En dat gewoon vanuit je eigen vakantiehuis!

Bijzondere vakantiehuisjes

Van ruïne, voormalig station, wijngaard tot oude molen; hier wordt jouw vakantiehart gestolen. Een unieke ervaring die je Zuid-Limburg nooit doet vergeten. Deze bijzondere vakantiehuisjes wil je niet missen. 

Kidsproof vakantiehuisjes

Een absolute must voor gezinnen! Volop kinderpret en genoeg ruimte voor ieders bed. Aan vrijwel alles voor je kleintjes is gedacht, dat scheelt een hoop gesleep. Bekijk de populairste kidsproof toppers van bruisend Zuid-Limburg.

⟶ Blog van Limburg lonkt

Het leven roept je!

Soms vergeet je door de dagelijkse drukte even stil te staan. Helemaal stil te staan, letterlijk en figuurlijk. Dan nodigt het leven je uit om naar Zuid-Limburg te komen.

Lonk je mee?

Bak d’r wat van!

Stel je voor je wordt 's ochtends wakker in je vakantiehuisje met de geur van verse vlaai... Beter kan je dag niet beginnen! Ontdek de leukste plekjes om Limburgse vlaai te proeven of ga zelf aan de slag met een van de recepten.

Vakantiehuis combo’s die je vakantie compleet maken

Maak je goed moe

Met deze 3 routes heb je dat heerlijk zachte bed in je vakantiewoning extra verdiend! Te voet, te paard en op de fiets.

De leukste vakantiehuisjes

Meer overnachten

Vakantiehuisjes vol of ga je liever voor een andere overnachtingsplek? Deze 4 smaken zijn ook het proeven waard.

Hotels

Van luxe designhotel tot familiehotel, pal in een historisch centrum of juist midden de natuur. Je slaapt er als een roosje!

Laat parels zien

B&B’s

Even lekker weg van huis, maar toch de warmte van een thuis ervaren. Je dag begint hier goed met een vers ontbijtje.

Zoek B&B's

Bungalowparken

Op de mooiste plekjes in de natuur, vlakbij alle hotspots is er plek voor jou en je familie. Aan alle details is gedacht!

 

Beste bungalowparken

Kampeerplekken

Zo ontdek je Zuid-Limburg op de meest gemoedelijke manier! Ontwaak jij deze vakantie tussen de adembenemende vergezichten?

Checken die campings

#volopvakantiepret

Heb jij ook dat ultieme vakantiegevoel in een vakantiehuisje in Zuid-Limburg? Laat je horen en deel een kiekje van jouw vakantiehuis-parel via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.