Puik met een frisse duik

Campings met zwembad als walhalla voor kids

Campings met zwembad, een match made in heaven voor de ‘waterratjes’ onder ons. Liggen jouw kinderen ook het liefst de héle dag in of aan het zwembad, dan hebben we goed nieuws voor jou. Wij selecteerden de 13 mooiste campings uit onze unieke regio, mét zwembad. Kijk! Je vakantie wordt pas echt puik met een frisse duik.

12 tofste campings met zwembad

Ga erop uit

Zoek je een dagje uit met kinderen barstensvol plezier? Ook dan ben je in Zuid-Limburg op je plekkie. Pretparken, dierentuinen, kastelen, natuurgebieden of kidsproof musea. Het is er allemaal! Nu nog kiezen. Dit zijn de 6 leukste uitjes met kinderen.

Zwemplannen in het water?

Vallen je zwemplannen in het water door slecht weer? Niet getreurd: we hebben ook verschillende binnenzwembaden. Of tal van andere leuke indoor activiteiten. Zo schijnt de zon toch weer een beetje, toch?

⟶ Blog van Maud

Kinderkampeerparadijs

Blogger Maud stapt samen met haar dochter in de camper. Hun bestemming: kinderkampeerparadijs Camping Oriëntal tussen Maastricht en Valkenburg. Hoe het ze bevalt? Kijk zelf maar!

Ga je mee?

Wandeltip met 5-sterren

Een nog onontdekte groene wandelparel tussen Schinveld en de Duitse Selfkant zijn de Schinveldse Bossen. Trek naar de meest noordoostelijke punt van Zuid-Limburg en struin door het grootste aaneengesloten bosgebied van Nationaal Landschap Zuid-Limburg. Met recht bekroond tot een 5-sterren wandelgebied.

#zwembadfun

Lig jij ook lekker te chillen in of aan het zwembad van jouw camping in Zuid-Limburg? Deel die waterpret via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.