Kind staat in de keuken van een restaurant en bekijkt hoe de koks het eten bereiden

De lekkerste
kind­vriendelijke restaurants

Van heel het land

De kindvriendelijke restaurants in onze regio combineren kidsvermaak met smaak. Bingo, dát is wat je zoekt. Zo eten zij het bordje leeg en heb jij de rust om te proeven van de heerlijke streeksmaken en pure ingrediënten die je nergens anders vindt. Wij verklappen 12 kindvriendelijke culinaire hotspots waar je met het hele gezin welkom bent.

Dé kidsproof smulplekjes om je vingers bij af te likken

De leukste plekken om met kinderen uit eten te gaan hebben wij voor je op een rij gezet.

Meisje met geplukte bloemetjes in haar hand rent door het Heuvellandschap

Goeie honger krijg je zo!

Laat de kids overdag lekker razen in een van de pretparken, dierentuinen, kastelen of uitgestrekte natuurgebieden. Dan zit het met die honger wel goed! Dit zijn de 6 leukste Zuid-Limburgse uitjes met kinderen.

Overnachten Kamperen Farmcamps De Verloren Kost

Zacht uitbuiken

Zo jammer als je na die smakelijke maal mét toetje weer in de auto moet klimmen voor een ritje huiswaarts. Rek die gezinsgezelligheid gewoon nog een beetje en blijf lekker kidsproof slapen. Kies voor uitbuiken in een zacht bedje, dat hebben jullie dik verdiend.

Kersen 4 Laura bezoekt

Ga samen vlaai bakken!

Veel kinderen zijn dol op zoetigheid! Hoe leuk is het dan om samen je eigen Limburgse vlaai te bakken? Je kunt op verschillende plekken in Limburg, zoals bij Bakster en De Bisschopsmolen, (in groepsverband) een gezellige workshop volgen. Samen bakken, samen smullen!

Alle kindvriendelijke restaurants op de kaart

Weergeven op de kaart
Kind met stok loopt met blote voeten in de Geul

Wandeltip op blote voeten!

Beleef de natuur tot in je tenen op het BloteVoetenPad in Brunssum. Hup die schoenen uit en die natuur op wel een heel spannende manier leren kennen. Durf jij de uitdaging aan over de hindernisbanen van de vijver? Niks moet, ervaren mag! Na afloop is het heerlijk nagenieten op het natuurterras en in de sfeervolle horeca. Die kindjes slapen straks goed!

⟶ Blog van Laura's kidspanel
Pannenkoekenboot 5 Laura bezoekt

Laura’s kidspanel bezoekt… De Pannenkoekenboot

Laura zet samen met Dewi en Allison alle hens aan dek en gaat pannenkoeken proeven op een boot. Drie dubbel fun; varen, de boot verkennen én je eigen pannenkoek versieren. Niet kijken met hongerige maag!

Stap je mee aan boord?

Zovéél lekkers in Zuid-Limburg