Camping Aan De Beemden 2

Mini in maat maar maxi in resultaat

Minicampings in Zuid-Limburg

De minicampings in Zuid-Limburg zijn dan wel mini in formaat, maar maxi qua resultaat. Volop ruimte voor persoonlijke aandacht en comfort in een decor dat je ogen een paar keer doet knipperen. Word jij blij van gezellig kamperen, maar is dat grootse helemaal niks voor jou? Kies dan fijn voor klein op Zuid-Limburgs terrein.

8 Limburgse minicampings voor een maximaal vakantiegevoel

Het centrale plein in Luik gelegen voor de kerk

Amai, de grens over!

Slechts op steenworp afstand, dus het ontdekken waard: het Belgisch grensgebied. Van de  Voerstreek met stukken van de donkere Ardennen naar de typisch Franse stad Luik tot Belgisch Limburg vol bos en heide.

Schinveldse Bossen Lichtinval Bos

Even weg van de drukte

In een stiltegebied heb je even alleen aandacht voor jezelf, de natuur en laat je de dagelijkse sleur voor wat het is. Klinkt goed, toch? Van deze 6 stiltegebieden kom je vol energie weer terug, beloofd!

Foto met prachtig zonovergoten heuvellandschap in Elkenrade

Groene top 10 die je wilt zien

Als één regio groen ziet, dat is het Zuid-Limburg wel. Maar waar begin je? Kijk, daarbij komt deze groener-dan-groen top 10 wel heel handig van pas. Kiezen? Je kunt ze ook alle 10 bezoeken, ha!

⟶ Blog van Maud
Foto 3 Gele Volkswagen Bus Maud

Kampeer klaar!

Blogger Maud is een echte kampeer-fan. In haar gele camper trekt ze er dan ook regelmatig op uit door heel Zuid-Limburg. Lees haar handige tips om je op-en-top kampeer klaar te maken.

Lees tips

Meer dan mini

Zoek je het toch liever wat groter op? Dan past een andere camping beter bij jou! Wat dacht je van deze toppers?

Farmcamps De Verloren Kost

Meer luxe

Wat krijg je als je luxe met camping mixt? Juist: glamping. Net een beetje extra weelde. Check de prachtexemplaren uit de regio.

Go glamping
Camping Osebos 2

Met zwembad

Een paradijs voor de ‘waterratjes’ onder ons. We selecteerden voor jou de 13 tofste campings met zwembad.

Neem die duik
Camping Oosterberg

Op de boerderij

Kalfjes aaien, geitjes voeren, tractors kijken en schaapjes tellen. Op deze 8 boerderijcampings is het uitermate goed boeren.

Op de boer!
Camping Osebos 2

In de natuur

Middenin de natuur beleef je ons unieke heuvellandschap het best. Word één met de natuur en ontwaak van de fluitende vogels.

Go nature

#maximaalgenieten

Geniet jij ook op en top van een camping in het Limburgse land? Deel dan de mooiste vakantiefoto van jouw hand via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.