Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Campingshoot Limburg 2014 250

Luxe op de camping; go glamping

Dé glamping plekken van Zuid-Limburg

Zoek je luxe op de camping; go glamping! In Zuid-Limburg krijgt dit nog éxtra glans, want ook het landschap heeft vijf sterren. De ingrediënten: fluitende vogeltjes, frisse lucht, ontwaken in een luxe tent, fraaie vergezichten, glooiende heuvels, lokale lekkernijen. Zo’n Zuid-Limburgse glamping ervaring gun jij jezelf toch ook?

5 glampings die je vakantie extra glans geven

Wandelaars in glooiend heuvellandschap met stegelke en koeien

Doorkuis het Zuiden

Wandelen van het Westen naar Oosten, of van het Zuiden naar Noorden van Zuid-Limburg, wordt een éitje met onze gedetailleerde wandelkaarten. Zo neem je alle karakteristieken van elke deelregio optimaal tot je!

⟶ Blog van withkidsontheroad
Withkidsontheroad Glamping De Verloren Kost

Enjoy the slow life

Blogster ‘Withkidsontheroad’ liet zich opnieuw verrassen door Zuid-Limburg door het nét even anders te doen. Bijzonder overnachten op een bijzondere plek. De kinderen staken de neuzen in de wind en pa & ma volgden.

Naar avontuur
Gulpener Bier Proeven

Tip: Gulpener Brouwlokaal

In het Gulpener Brouwlokaal ontdek je alle aspecten van de bekende bierbrouwerij. Het duurzame gedachtegoed, de ins & outs van (speciaal) bier brouwen én een virtuele tour. Uiteraard mag het proeven van heerlijke Gulpener speciaal biertjes met bijpassende hapjes niet ontbreken. Mét tips en uitleg van de biersommelier. Kies voor de (corona proof) Gulpener beleving: kijk, ruik en proef!