Luxe op de camping; go glamping

Dé glamping plekken van Zuid-Limburg

Zoek je luxe op de camping; go glamping! In Zuid-Limburg krijgt dit nog éxtra glans, want ook het landschap heeft vijf sterren. De ingrediënten: fluitende vogeltjes, frisse lucht, ontwaken in een luxe tent, fraaie vergezichten, glooiende heuvels, lokale lekkernijen. Zo’n Zuid-Limburgse glamping ervaring gun jij jezelf toch ook?

6 glampings die je vakantie extra glans geven

Alle glampings op de kaart

Weergeven op de kaart

Relax bij een van de vele glampings

⟶ Blog van withkidsontheroad

Enjoy the slow life

Blogster ‘Withkidsontheroad’ liet zich opnieuw verrassen door Zuid-Limburg door het nét even anders te doen. Bijzonder overnachten op een bijzondere plek. De kinderen staken de neuzen in de wind en pa & ma volgden.

Naar avontuur

Tip: Gulpener Brouwlokaal

In het Gulpener Brouwlokaal ontdek je alle aspecten van de bekende bierbrouwerij. Het duurzame gedachtegoed, de ins & outs van (speciaal) bier brouwen én een virtuele tour. Uiteraard mag het proeven van heerlijke Gulpener speciaal biertjes met bijpassende hapjes niet ontbreken. Mét tips en uitleg van de biersommelier. Kies voor de Gulpener beleving: kijk, ruik en proef! 

Doorkuis het Zuiden

Wandelen van het Westen naar Oosten, of van het Zuiden naar Noorden van Zuid-Limburg, wordt een éitje met onze gedetailleerde wandelkaarten. Zo neem je alle karakteristieken van elke deelregio optimaal tot je!

#goglamping

Ben jij ook helemaal in de wolken op je Zuid-Limburgse glamping? Deel jouw stralende foto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.