Op groot avontuur, middenin de natuur

Camping in Zuid-Limburg

Op de camping in Zuid-Limburg beleef je één groot avontuur, middenin de natuur. Een betere manier om het unieke heuvellandschap te beleven kunnen we ons niet bedenken. Word één met de natuur en boek een camping in de Zuid-Limburgse heuvels. Hoor je de vogeltjes ook al fluiten?

De 6 mooiste campings tussen de heuvels

Trappen maar!

De camping is het ideale vertrekpunt voor je ontdekkingsreis door Zuid-Limburg op de fiets. Langs de Maas, over de heuvels en door uitgestrekte bossen: met de fietsknooppuntenkaart krijg je snel overzicht van het gebied en plan je makkelijk een mooie fietstocht.

Heuvelland Highlights

Of je je nu voor het eerst tussen onze heuvels bevindt of er al eens eerder van genoot. Je zult iedere keer opnieuw worden verrast. Zorg ervoor dat je deze 10 hotspots in ieder geval afvinkt.

⟶ Blog van Maud

Kinderkampeerparadijs

Blogger Maud stapt samen met haar dochter in de camper. Hun bestemming: kinderkampeerparadijs Camping Oriëntal tussen Maastricht en Valkenburg. Hoe het ze bevalt? Kijk zelf maar!

Ga je mee?

Slapen in wijnvat of berghut

Wil je een uniek avontuur beleven? Op camping De Cauberg snappen ze dat. Daar kun je nu slapen in een houten berghut of wijnvat. Ha, dat is nog eens een verhaal voor het thuisfront. In de omgeving van de camping is er ook vanalles te beleven en te doen, dus hupsakee: gaan!

Meer camping in Zuid-Limburg

Dacht je dat dit alle campings waren? Think again! Boek gauw, want vol=vol!

Meer luxe

Wat krijg je als je luxe met camping mixt? Juist: glamping. Net een beetje extra weelde. Check de prachtexemplaren uit de regio.

Go glamping!

Met zwembad

Een paradijs voor de ‘waterratjes’ onder ons. We selecteerden voor jou de tofste campings met zwembad.

Neem die duik

Op de boerderij

Kalfjes aaien, geitjes voeren, tractors kijken en schaapjes tellen. Op deze 8 boerderijcampings is het uitermate goed boeren.

Op de boer!

Mini campings

Wil je kamperen, maar is dat grootse niks voor jou? Goed nieuws! Op deze 9 minicampings is het klein maar erg fijn.

Go mini

#avontuurindenatuur

Beleef jij ook één groot (kampeer)avontuur midden in de Zuid-Limburgse natuur? Deel je stoere foto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.