In je eigen camper of tent ben jij content

Camperplaatsen in Zuid-Limburg die voelen als thuis

Bij aankomst op de camperplaatsen in Zuid-Limburg krijg je meteen dat gevoel van ‘ahh-hier-voel-ik-me-thuis’. Lekker samen erop uit met je lief, met je eigen spullen en bed, kies je voor Zuid-Limburgse schoonheid. Waar de bourgondische sfeer als een warme deken om je heen valt. Op welke camperplek zet jij jouw stek?

Camperplekken voor jouw stek

Alle camperplaatsen op de kaart

Weergeven op de kaart

Veelzijdig mergelstadje

Verscholen tussen de mosgroene heuvels flonkert mergelstadje Valkenburg. Met haar rijke toeristische traditie, veelzijdigheid en vijf-sterren landschap al meer dan 125 jaar een grote trekpleister. Ga dat zien!

Tip: Camperroute Zuid-Limburg

Deze prachtige route, samengesteld door verschillende professionals, is 100% camperproof! Rij dwars door het Zuid-Limburgse land met haar unieke natuur, langs verschillende attracties en camperplaatsen. Genoeg kans om even te stoppen en te voet verder te gaan. Of neer te ploffen op een heerlijk terras. Download de route mét speciaal bestandje voor je navigatie. Hoe handig!

⟶ Blog van Goboony

Met de camper door Zuid-Limburg

Blogster Margje van Goboony kroop achter het stuur van de Aliforni met bestemming Zuid-Limburg. Als Noordeling genoot ze van het landschap (hoe on-Nederlands), maar zat absoluut niet stil. Ze beleefde van alles en testte diverse camperplaatsen.

Kijken, kijken!
⟶ Blog van Camptoo

Het buitenland dichtbij

Kampeerders die in eigen land op vakantie gaan helpen we graag op weg met deze kamperroute, tips van locals en suggesties voor unieke kampeerplekken. Camptoo inspireert en verleidt de Nederlandse toerist om op vakantie te gaan in Zuid-Limburg waar nog zoveel moois valt te ontdekken!

Bekijk de camperroute!

Op deze plekken kun je ook je camper stallen!

3 coole camperplaats combo’s

#camperkriebels

Zijn jouw Zuid-Limburgse camperkriebels ook weer in overvloed aanwezig? Deel jouw foto mét camper via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.