Weg van huis maar toch het comfort van een thuis

B&B is the spot to be

Met een overnachting in een B&B in Zuid-Limburg ben je even he-le-maal weg van huis, maar  ervaar je toch de warmte en het comfort van een thuis. Wedden dat je je de gemoedelijke Limburgse levensstijl zo eigen hebt gemaakt?

De leukste B&B's in Bergdorpje Vijlen

Overnachten in Vijlen betekent ’s morgens na het uitgebreide ontbijt zò de natuur in en genieten van de adembenemende vergezichten. Hier overnacht je in het mooiste stukje buitenland in Nederland.

Het beste begin

Je dag in een B&B begint goed als je lief en jij aanschuiven aan het uitgebreide homemade ontbijtje met lokale lekkernijen. Jammie! En met de insidertips van de vriendelijke gastvrouw ga je een onvergetelijke dag tegenmoet. Proef de liefde, proef Zuid-Limburg op z’n puurst. Bekijk het unieke aanbod van B&B’s in de regio.

Chapeau op het hoogste niveau

In de luxe B&B’s in Zuid-Limburg is het puur genieten en lig jij helemaal in de watten. Past dit bij jouw verwen-ideaal? Dan wil je de luxe B&B's zeker niet missen!

Van wijngaard tot stalhuis voel jij je thuis

In de bijzondere B&B’s van Zuid-Limburg ga je voor uniek. Droom jij al weg bij het idee dat je in een wijngaard of het kleinste kasteel van Nederland mag slapen? Start je voorpret dan alvast met deze bijzondere B&B's

3 Zuid-Limburg tips waar je goed van slaapt

Limburgs op het menu

Slaap je in een B&B, dan ga je vanzelf helemaal op in de lokale cultuur. De gastvrouw - of heer laten je graag proeven van hun 'leven van alle dag'. Maak de ervaring compleet en proef onze typisch Limburgse streekgerechten. 

⟶ Blog van Leonie

Een kijkje in de keuken

Foodie Leonie gaat op ontdekking naar de smaak van het Zuiden. Ze komt dichtbij het vuur, daar waar de magie plaatsvindt: de keuken. Daar kookt ze samen met de chef-koks van de leukste streekrestaurants hun favoriete streekgerechten. Spiek je mee?

Proef Zuid-Limburg

Blijf slapen in de leukste B&B's

Meer overnachten

B&B’s vol of ga je liever voor een andere overnachtingsplek? Deze 4 smaken zijn ook het proeven waard.

Hotels

Van luxe designhotel tot familiehotel, pal in een historisch centrum of juist midden de natuur. Je slaapt er als een roosje!

Lees meer

Vakantiehuisjes

Eén en al vakantiegevoel in de vele ruime vakantiehuisjes van Zuid-Limburg. Van buitengewoon luxe tot eersteklas kidsproof.

Kies vakantiehuisjes

Bungalowparken

Op de mooiste plekjes in de natuur,  vlakbij alle hotspots is er plek voor jou en je familie. Aan alle details is gedacht!

Beste bungalowparken

Kampeerplekken

Zo ontdek je Zuid-Limburg op de meest gemoedelijke manier! Ontwaak jij deze vakantie tussen de adembenemende vergezichten?

Checken die campings

#visitzuidlimburg

Zeg jij ook die Zuid-Limburgse B&B is de absolute place to be? Laat je horen en deel jouw mooiste B&B-kiekje via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.