Slaap als een roosje

Heerlijke hotels in Zuid-Limburg

De hotels in Zuid-Limburg zijn zo gevarieerd en uniek als ons landschap. Onderdompelen in luxe en wellness of family-fun first, pal in het historisch centrum of juist tussen de heuvels. In welk hotel je ook slaapt, in Zuid-Limburg ben je verzekerd van het ultieme vakantiegevoel. Waar mogen we jou binnenkort begroeten? 

Tip: Heuvelland Hotels

Ben je op zoek naar een hotel in Zuid-Limburg en dan het liefst een kleinschalig en authentiek familiehotel gelegen tussen de heuvels? De speciaal geselecteerde Heuvellandhotels onderscheiden zich door een rustige ligging, verzorgde faciliteiten, een persoonlijke benadering en een ongedwongen sfeer.

De koning te rijk in een kasteelhotel

Droom jij al weg bij het idee dat jouw prinselijke slaapplek vroeger het optrekje was van een invloedrijke graaf of rijke baron? Dan wil je de kasteelhotels zeker niet missen!

Familiehotels om in je hart te sluiten

De charmante familiehotels van Zuid-Limburg staan garant voor ultieme gastvrijheid met een vleugje liefde en passie. Voel je direct op je gemak in deze charmante familiehotels vol Limburgse hartelijkheid

Bijzondere hotels als bucketlist materiaal

Voel je thuis in een uniek vakwerkhuis of in een van andere bijzondere hotels die Zuid-Limburg telt. Een ervaring die je nérgens anders opdoet. In deze bijzondere hotels droom je gegarandeerd weg. 

Als een kind zo blij

In hotels waar speciale aandacht is voor jong én oud, is iedereen blij. Dan weet je gewoon: dit is een vakantieplek van goud! Wie wil dat nou niet? Deze kindvriendelijke hotels maken je hoteldebotel. 

Leven als god in Zuid-Limburg

De waan van de dag direct vergeten en even niks moeten. Alleen maar verwennerij. In Zuid-Limburg weten we als geen ander hoe we de uit- én inwendige mens moeten verwennen. Deze luxe hotels wil je niet meer verlaten, wedden?

Optimaal ontstressen in een wellness hotel

Of je nu kiest voor een ontspannen saunabezoek, een fenomenale massage of badderen in ’40.000 jaar jong water’; je voelt je gegarandeerd een ander mens. Deze wonderlijke wellness hotels maken je volledig stressvrij. 

Smullen en slapen in één

Ideaal van die hotels waar je maar naar beneden hoeft te rollen om te genieten van een overheerlijke maaltijd. Geen taxi of autoritje (lees: bob) nodig. Bij deze hotels hoef je voor lekker eten niet ver

⟶ Blog van Jenneke & Leonie

Wellness en onthaasten

Vloggers Jenneke & Leonie testen hoe goed je in Valkenburg kunt onthaasten. Ze dompelen zich onder in de sauna, met massage en gezichtsbehandeling. En gingen op een spirituele stiltewandeling. Wat zou hun eindoordeel zijn?

Kijk mee!

Op sterrenjacht!

Weer of geen weer: elke vrijdagavond kun je samen met de sterrenwacht op sterrenjacht. Hoeveel sterren tel jij? En weet je de poolster te spotten? Goede kans dat je er nog lang over droomt.

Slaap stevig met een goed gevulde maag

Maak je goed moe

Met deze 3 routes hebben je benen dat heerlijk zachte hotelbed extra verdiend!

Blijf je slapen?

Meer overnachten

Hotels vol of ga je liever voor een andere overnachtingsplek? Deze 4 smaken zijn ook het proeven waard. 

B&B's

Even lekker weg van huis, maar toch de warmte van een thuis ervaren. Je dag begint hier goed met een vers ontbijtje. 

Zoek B&B's

Vakantiehuisjes

Eén en al vakantiegevoel in de vele ruime vakantiehuisjes van Zuid-Limburg. Van buitengewoon luxe tot eersteklas kidsproof. 

Kies vakantiehuisjes

Bungalowparken

Op de mooiste plekjes in de natuur, vlakbij alle hotspots is er plek voor jou en je familie. Aan alle details is gedacht!

Naar bungalowparken

Kampeerplekken

Zo ontdek je Zuid-Limburg op de meest gemoedelijke manier! Ontwaak jij deze vakantie tussen de adembenemende vergezichten?

Checken die campings

#visitzuidlimburg

Ben jij ook helemaal hotel de botel na een nachtje tussen onze Limburgse heuvels? Deel jouw ultieme overnachtingsplekje in Zuid-Limburg via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.