Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Lekker erop uit met de gehele familie

familieweekend weg

Iets te vieren. Met zijn allen erop uit voor een onvergetelijke herinnering. Weer even compleet en tijd voor elkaar. Voor een geslaagd familieweekend weg, is een sfeervolle accommodatie om samen te kunnen verblijven, heel belangrijk. Evenals een programma vol activiteiten die voor iedereen leuk zijn. De jongste telgen die lekker willen ravotten en spelen, de ‘grote’ neven en nichten die wel wat spanning en avontuur kunnen gebruiken en de volwassenen die vooral graag bijpraten tijdens een wandeling of fietstocht en lekker lang willen tafelen.

Top 5: om leuk te slapen met de hele familie

1

De Smockelaer

Is een beetje extra luxe en comfort wel gewenst? Heerlijk weg met de familie of een groep vrienden en op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Zuid-Limburg? Kijk dan eens naar de  groepsaccommodaties van de Smockelaer allemaal in de buurt van Slenaken. Heuvelland op zijn top! 

Lees meer
2

Sfeervolle vakantiehuizen via Beaujean Vacances

Precies op die plekken waar je denkt Nederland te hebben verlaten, daar vind je de vakantiehuizen van Beaujean Vacances.

lees meer
3

Familiebungalow in Landal Green Parks

Bovenop de Cauberg, bij het Drielandenpunt, in Vijlen en in Noorbeek Tussen de heuvels, in het hart van Europa. Met de hele familie verblijven in een van de bungalowparken van Landal Green Parks in Zuid-Limburg betekent samen comfortabel genieten op een unieke locatie, in de natuur, met alle hotspots in de buurt.

lees meer
4

Avontuurlijk kamperen bij de boer

Rust, ruimte, met de voeten in het gras en slapen in de natuur. In voor een landelijk en avontuurlijk verblijf? Kies dan voor een verblijf op het erf van de boer.

Lees meer
5

Samen slapen op Landgoed Hommelheide & Resort Brunssummerheide

Alles bij de hand, verzekerd van een top locatie in het groen, aan het water. De vakantieparken Landgoed Hommelheide en Resort Brunssumerheide bieden een ideaal verblijf voor een gezellig weekend in de natuur met het hele gezin of misschien wel de hele familie.

Lees meer

Top 5: om leuk te doen met de hele familie

1

Wandelen & Fietsen door het Heuvelland

Ze zijn eindeloos en leuk voor jong en oud, voor een actieve wandeling of een ontspannen tocht. Dankzij de uitgestrekte en fraai aangelegde paden kun je in Zuid-Limburg wandelen en fietsen met de hele familie en is thuisblijven geen optie.

Bekijk eens onze routes
2

Met zijn allen verdwalen in het Labyrint bij het Drielandenpunt

Wist je dat zelfs volwassenen kunnen verdwalen in Het Labyrint van het Drielandenpunt in Vaals? Dat maakt dit uitje tot een echte familie belevenis. Bijkomen doe je in de naastgelegen speeltuin of het terras.

Lees meer
3

Familie pretpark De Valkenier

Kleinschalig en compact, van achtbaan tot speeltuin, voor elk wat wils en met jaarlijks weer nieuwe attracties erbij. Dat maakt De Valkenier tot het familiepretpark bij uitstek.

lees meer
4

Rondleiding Gemeentegrot Valkenburg

Een heuse ‘Cave Experience’, die beleef je samen in de Gemeentegrot. Compleet met rondleiding, lichtshow en muzikale animaties. Spanning, actie en avontuur zijn inbegrepen.

lees meer
5

Een dagje naar het zwembad

In Zuid-Limburg vind je allerlei soorten zwembaden! Of je nu een dag sportief bezig wilt zijn met het gezin, glijbanen wilt bedwingen of gewoon even wilt poedelen, de zwembaden in Zuid-Limburg staan hoe dan ook garant voor een leuk uitje voor het gezin!

lees meer
Tip van Caroline (38) uit Rotterdam
Tip van Caroline (38) uit Rotterdam Vierde het 40jarige huwelijk van haar ouders tijdens een familieweekend in Zuid-Limburg

We verbleven in een grote familie bungalow in een park nabij het drielandenpunt in Vaals. Een plek waar we vroeger als jonge kinderen ook regelmatig kwamen. Een prachtige locatie. De kinderen hebben heerlijk met elkaar kunnen spelen, we hebben gewandeld, door het labyrint gedwaald, samen gegeten, gepicknickt in de heuvels. Mijn ouders waren compleet verrast, ze hebben van begin tot eind genoten.

Ontdek meer familie-uitjes

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website