Family fun first

Kindvriendelijke hotels

In een kindvriendelijk hotel in Zuid-Limburg vier je de vakantie van je leven. Lekker ravotten, spanning en avontuur, ongedwongen tafelen en smullen van streekgerechten. Kids blij en papa en mama genieten dan nog net wat meer. Dat allemaal in een omgeving die voelt als het buitenland, maar verrassend dichtbij is. Wie wil dat nou niet?

5 kindvriendelijke hotels om hoteldebotel op te zijn

Ga erop uit

Zoek je een dagje uit met kinderen barstensvol plezier? Ook dan ben je in Zuid-Limburg op je plekkie. Pretparken, dierentuinen, kastelen, natuurgebieden of kidsproof musea. Het is er allemaal! Nu nog kiezen. Dit zijn de 6 leukste uitjes met kinderen

Smakelijke smulplekken

Na een dagje samen ravotten hebben jullie honger; stevige én lekkere honger. Goed nieuws: de kindvriendelijke restaurants in onze regio bieden vermaak en serveren eten waar kinderen dol op zijn. Ideaal! Check onze kidsproof smulplekjes om je vingers bij af te likken.

⟶ Blog van Laura

Laura's kidspanel

Laura test samen met haar kidspanel de leukste attracties voor kinderen in Zuid-Limburg. Zowel voor als het zonnetje schijnt als dat het pijpenstelen regent en zowel voor creatievelingen als echte durfals! 

Kijk en lees mee! 

Wandeltip op blote voeten!

Beleef de natuur tot in je tenen op het BloteVoetenPad in Brunssum. Hup die schoenen uit en die natuur op wel een heel spannende manier leren kennen. Durf jij de uitdaging aan over de hindernisbanen van de vijver? Niks moet, ervaren mag! Na afloop is het heerlijk nagenieten op het natuurterras en in de sfeervolle horeca. Die kindjes slapen straks goed!

Meer kindvriendelijk slapen

#familyfunfirst

Geniet jij ook samen met je gezin van een weekendje Zuid-Limburg vol lol? Deel jullie aller gezelligste of gekste foto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.