Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Overnachten Bungalowpark Landal

Vakantie met alles erop en eraan

Vakantieparken in het bruisende hart van Europa

Kies je voor de vakantieparken in Zuid-Limburg, dan krijg je een vakantie met werkelijk alles erop en eraan. Middenin het bruisende hart van Europa! Gelegen op de mooiste plekjes in de natuur, zoals de Cauberg of het Drielandenpunt, met alle hotspots in de buurt. Een vakantie in eigen land was nog nooit zó veelzijdig!

De 10 vakantieparken van Zuid-Limburg die je moet hebben gezien

Tienhovenmolen Bemelen

Monumentale parels met wieken

Zo mag je ze wel noemen, de fraaie verzameling wind- en watermolens in Zuid-Limburg. We selecteerden een paar bijzondere exemplaren. Kom je ook proeven aan de noeste arbeid van de molenaar (én het eindresultaat)?

Wahlwiller Wijngaard

Wijn van eigen bodem

Ben ik in Frankrijk? Of Duitsland? Nee hoor, gewoon in de wijngaarden van Zuid-Limburg. Onze grond blijkt perfect voor wijn en dat proef je. Kom het zelf ervaren, al is het maar voor het idyllisch plaatje.

Meer overnachten in het Zuiden

Vakantieparken vol of ga je liever voor een andere overnachtingsplek? Deze 4 smaken zijn ook het proeven waard.

Hotel Merici Sittard (5).jpg

Hotels

Van luxe designhotel tot familiehotel, pal in een historisch centrum of juist midden de natuur. Je slaapt er als een roosje!

Laat parels zien
Overnachten Kamperen Camping Gulperberg 3

Kampeerplekken

Zo ontdek je Zuid-Limburg op de meest gemoedelijke manier! Ontwaak jij deze vakantie tussen de adembenemende vergezichten?

Checken die campings
Overnachten Heerlijkheid Vijlen 4

B&B’s

Even lekker weg van huis, maar toch de warmte van een thuis ervaren. Je dag begint hier goed met een vers ontbijtje.

Zoek B&B's
Terras De Heerlijkheid Vijlen

Vakantiehuisjes

Eén en al vakantiegevoel in de vele ruime vakantiehuisjes van Zuid-Limburg. Van buitengewoon luxe tot eersteklas kidsproof.

Kies vakantiehuisjes